2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست

گزارش#  

سلام گوگولی مگولیا💎💎💎

امروزم روزه ام

افطار چای خرما پنیر گردو لواش

شام سوپ و سالاد

میان وعده بادام .گردو.کشمش.پسته.پرتقال.سیب.موز

ورزشم امروزم نمیکنم تا قششششنگ پام خوب بشه😊

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@دهم  

@zzzzzx (کجایی؟؟؟؟)

گزارش#  

سلام گوگولی مگولیا💎💎💎

امروزم روزه ام

افطار چای خرما پنیر گردو لواش

شام سوپ و سالاد

میان وعده بادام .گردو.کشمش.پسته.پرتقال.سیب.موز

ورزشم امروزم نمیکنم تا قششششنگ پام خوب بشه😊

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@دهم  

@zzzzzx (کجایی؟؟؟؟)

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من سفت و سخت قوانین و رعایت میکنم .... کدوم سرگروهه بیتلبیتی اونجا پیام گذاشته😂😂😂😂😂

تویه تویه کله گنده 😂😂😂🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام منم میخوام عضو بشم عزیزم @بامدادخمار    

سلام عزیزم امضامو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سپیده م مثل تو حال احوال میکرد🤪🤪🤪

باور کن اونم مث من گول خورده.....من اصلا نفهمیدم تو تاپیک وزن تگ شدم...فک کردم همینجام...حالا رفتم میبینم به به😂😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
باور کن اونم مث من گول خورده.....من اصلا نفهمیدم تو تاپیک وزن تگ شدم...فک کردم همینجام...حالا رفتم م ...

منم از ترس دو بار عنوان تاپیک نگا میکردم بعد جواب میدادم🤪🤪🤪عب نداره هفته اوله،ولی عالی بود 😅😅😂

تویه تویه کله گنده 😂😂😂🔫

من خودمم نفهمیدم کجام ....گول خوردم ....تخصیر بچه ها بود منو اونجا تگ کردن منم روحم از همه جا بیخبر.....

بیتلبیتیاااااااا😬😬😬😬😬

😂😂😂😂 تکرار نمیشه...عاقا سپیده رو هم دعبا کن اونم بود😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام هفته گذشته خوب یا نخوب گذشت🍃🍃🍃🍃

کفشای اهنی پاتون کنین پاشین ثابت و استوار به راهمون ادامه بدیم ما میتونیم همونطور که قبل ما تونستن💃💃💃💃💃💃💃

😂😂😂

گزارش امروز 7 دی

صبونه🍃 1 دونه موز (خیلی دیر شد رفتم بازار تولد برادر زادمه بعدم ی سر خونه مامان برا وزن )

ناهار🍃 زرشک پلو با سینه مرغ ابپز (خالی😒)پسرم ازمون داشت

میانوعده🍃 پرتقال و سیب، پسته 3 دونه، مویز 4 دونه، خرما 1 دونه، دمنوش(زیره، دارچین، رازیانه) 

شام 🍃 احتمالا نخورم چون تولد دعوتیم اونجا میوه، ی ذره کیک میخورم

+شیر اخر شب

🐦🐦ورزش🐦🐦

15 مین پیاده روی 

120 طناب

30 پروانه

2*20 شنای دیوار

60 چرخش چوب

چالش شکم صاف در 30 روز

@تبسم27 @صدف_20 @دختره_بخندون @انرژی0مثبت @مامان_2_گل_پسر  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

منم از ترس دو بار عنوان تاپیک نگا میکردم بعد جواب میدادم🤪🤪🤪عب نداره هفته اوله،ولی عالی بود 😅😅😂

اینو نگیم چی بگیم😂😂😂😂💋💋💋

سلام هفته گذشته خوب یا نخوب گذشت🍃🍃🍃🍃 کفشای اهنی پاتون کنین پاشین ثابت و استوار به راهمون ادامه ...

@مندا @violoonist @abremaman  

گزارشم بالاست👆👆👆👆

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

2790
2778
2791
2779
2792