2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست

گزارش#  

سلام گوگولی مگولیا💎💎💎

امروزم روزه ام

افطار چای خرما پنیر گردو لواش

شام سوپ و سالاد

میان وعده بادام .گردو.کشمش.پسته.پرتقال.سیب.موز

ورزشم امروزم نمیکنم تا قششششنگ پام خوب بشه😊

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@دهم  

@zzzzzx (کجایی؟؟؟؟)

گزارش#  

سلام گوگولی مگولیا💎💎💎

امروزم روزه ام

افطار چای خرما پنیر گردو لواش

شام سوپ و سالاد

میان وعده بادام .گردو.کشمش.پسته.پرتقال.سیب.موز

ورزشم امروزم نمیکنم تا قششششنگ پام خوب بشه😊

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@دهم  

@zzzzzx (کجایی؟؟؟؟)

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من سفت و سخت قوانین و رعایت میکنم .... کدوم سرگروهه بیتلبیتی اونجا پیام گذاشته😂😂😂😂😂

تویه تویه کله گنده 😂😂😂🔫

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام منم میخوام عضو بشم عزیزم @بامدادخمار    

سلام عزیزم امضامو بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سپیده م مثل تو حال احوال میکرد🤪🤪🤪

باور کن اونم مث من گول خورده.....من اصلا نفهمیدم تو تاپیک وزن تگ شدم...فک کردم همینجام...حالا رفتم میبینم به به😂😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
باور کن اونم مث من گول خورده.....من اصلا نفهمیدم تو تاپیک وزن تگ شدم...فک کردم همینجام...حالا رفتم م ...

منم از ترس دو بار عنوان تاپیک نگا میکردم بعد جواب میدادم🤪🤪🤪عب نداره هفته اوله،ولی عالی بود 😅😅😂

تویه تویه کله گنده 😂😂😂🔫

من خودمم نفهمیدم کجام ....گول خوردم ....تخصیر بچه ها بود منو اونجا تگ کردن منم روحم از همه جا بیخبر.....

بیتلبیتیاااااااا😬😬😬😬😬

😂😂😂😂 تکرار نمیشه...عاقا سپیده رو هم دعبا کن اونم بود😂😂😂😂😂

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

سلام هفته گذشته خوب یا نخوب گذشت🍃🍃🍃🍃

کفشای اهنی پاتون کنین پاشین ثابت و استوار به راهمون ادامه بدیم ما میتونیم همونطور که قبل ما تونستن💃💃💃💃💃💃💃

😂😂😂

گزارش امروز 7 دی

صبونه🍃 1 دونه موز (خیلی دیر شد رفتم بازار تولد برادر زادمه بعدم ی سر خونه مامان برا وزن )

ناهار🍃 زرشک پلو با سینه مرغ ابپز (خالی😒)پسرم ازمون داشت

میانوعده🍃 پرتقال و سیب، پسته 3 دونه، مویز 4 دونه، خرما 1 دونه، دمنوش(زیره، دارچین، رازیانه) 

شام 🍃 احتمالا نخورم چون تولد دعوتیم اونجا میوه، ی ذره کیک میخورم

+شیر اخر شب

🐦🐦ورزش🐦🐦

15 مین پیاده روی 

120 طناب

30 پروانه

2*20 شنای دیوار

60 چرخش چوب

چالش شکم صاف در 30 روز

@تبسم27 @صدف_20 @دختره_بخندون @انرژی0مثبت @مامان_2_گل_پسر  

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

منم از ترس دو بار عنوان تاپیک نگا میکردم بعد جواب میدادم🤪🤪🤪عب نداره هفته اوله،ولی عالی بود 😅😅😂

اینو نگیم چی بگیم😂😂😂😂💋💋💋

سلام هفته گذشته خوب یا نخوب گذشت🍃🍃🍃🍃 کفشای اهنی پاتون کنین پاشین ثابت و استوار به راهمون ادامه ...

@مندا @violoonist @abremaman  

گزارشم بالاست👆👆👆👆

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

2790
2778
2791
2779
2792