2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060947 بازدید | 118822 پست

سلاااام گل دخملیا چطوریایین خوبین 

گزارش#  

ناشتا:دمنوش زنجبیل گل محمدی اب لیمو دارچین چای سبز

ص🦋 ۴ کف دست نام روغنی+ ۴ مغز گردو+ ۲ قوطی کبیرت پنیر= ۶۲۱

م و🦋۱ هویج + ۳ شکر پنیر=۴۵

ن🦋 ۱ لیوان عدسی+ ۱ کفگیر برنج= ۴۸۸

م و 🦋 ۱ سیب+ ۱ پرتقال=۱۴۹

ش🦋 ا لیوان تاس کباب + ۱۰ کفدست نان تیری+ سیب=۴۰۹

کالری مجاز ۱۶۴۰     کالری مصرفی ۱۷۱۲

۹ لیوان اب

چالش اب قبل غذا✔

چالش چرخش با چوب ✔

۳۰ مین حلقه ✔

۲۰۰ تا طناب✔

شماها چیکار کردین؟

@دیانا29

@مندا  

@آلاهیدا  

@رزگلبرفی  

@نیلوفر000000  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسمتون یادم میره باشه حتما تو همانی که می گفتی پایین تنت بزرگه؟؟عکس دادی؟ من بلوز راه راه تنم بود ط ...

نه من پایین تنم بزرگ نبود😬

ولی دوست دارم لاغر تر شه

فکر کنم یادم اومد

شلوار طوسی بود انگار بلوزت سفید مشکی؟؟؟

سلاااام گل دخملیا چطوریایین خوبین  گزارش#   ناشتا:دمنوش زنجبیل گل محمدی اب لیمو دارچین ...

@بهاربانووو2  

@mary2772  

@yalda818  

@dozhtarebabaei  

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
مرسی عزیزم 😘 تلاش خودم رو میکنم  شما باشگاه میری یا تو خونه ورزش میکنی بعد من با. سنم کوچیک ...

نه گلم تو خونه ورزش میکنم 

برا باستن اسکات بزن، قیچی هم عالیه

از نت سرچ کن انجام بده عالیه

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

میگن باید تند تند عوض کنی باعث عفونت میشه

خب اره دیگه فکر کن یک پد ک خاصیت جدب رطوبت رو داره بعد زیاد بمونه اونجا خودش باعث عفونت میشه

حالت بد نشه.توی مسافرت بودم تمام شد پد هام تا رفتم بخرم طول کشید.وقتی عوض کردم خودم تهوع گرفتم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

نمیدونستم خوب شدگفتی ولی شب نزار شب راحت بخواب تا هوا ردوبدل بشه عزیزم

تند تند عوضش کن عزیزم

من یکدت دیر به دیر عوض میکردم عفونت گرفتم

البته ممکنه من حساس باشم

بچه ها این ماه اصلا تخمک گذاری نداشتم ها

۱۶ هم‌پری شدم☹️ از ۱۳ پریود کیت گذاشتم تا حالا که دهمه☹️

خب اره دیگه فکر کن یک پد ک خاصیت جدب رطوبت رو داره بعد زیاد بمونه اونجا خودش باعث عفونت میشه حالت ب ...

لکه داشتی پد گذاشتی؟ یا واسه ترشحات؟؟؟

من مسافرت میرم زیاد میشینم تو ماشین و همش لباس زیر تنمه

انقدر خارش میگیرم دوست دارم بمیرم

تو خونه لباس زیر نمیپوشم انقدر راحت و آرومم

مگه اینکه قبل از پری قبلا زود عفونت میگرفتم الان دیگه نه خداروشکر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز