2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام رقبا گزارش#  

مجاز و مصرفی 500 

8 لیوان آب

با ورزش 110 کالری سوزوندم 

شما ها چه کردید عزیزان 😄

@کچر  

@رزااااااااااااااا  

@دختر_گندم  

@آسنات99  

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
خوشبحالت.مامان منم علاقه داشته از بچگی،کلاس نرفته،اما عالی میدوزه،منم یه کم مبتدی رو رفتم اما تنبلیم ...

چرا ادامه نمیدی؟اصل کارمبتدیه بقیشو باتمرین به دست میاد دوس نداری برا خودت تواین کرونا که هیچ جا نمیشه رفت یه چیز بدوزی انقد خوش میگذره وقتی تنت میکنی من پارچه گرفتم برا ۴تامون کاپشن میدوزم🤗🤗تعریف از خود نباشه برا بچه هام لباس بدوزم همه فکرمیکنن حاضرین تنبل نباش هرجا مشکل داشتی بپرس بگم.

طبیعیه عزیزم من قبلا وزن ۱۲۰ هم تجربه کردم بعد کمش کردم تا ۹۵ که الان تو قرنطینه باز سه رقمی شدم و ...

حتما باهم کم می کنیم انشاالله😍😍😍

@دیانا24  

@بانومهر  

گزارش#  

سلام شب همگی بخیر

ناهار۲۰۰گرم ماکارانی+۲۰۰گرم خوراک لوبیا

میانوعده خرما+۲۰گرم تخمه افتاب گردان،هویج

شام ی تیکه کوچیک کوبیده+پلو +قورمه سبزی

کالری کل۱۵۴۰تا

کالری مجاز ۱۶۰۰

شامم اصلا خوب نبود میدونم ولی دیگه دعوت شدیم رستوران سعی کردم خیلی کم بخورم ولی خب دیگه غذاهای خوبی نبود.فردا جبران میشه✌

علی و عسل زیبای من❤

خب گزارش امروز

صبحونه تخم مرغ آبپز و یه سفیده

ناهار خوراک مرغ و سبزیجات

شام نیمرو🤣

در طول روز هم مقدار زیادی اب با چای و قهوه و چن تا خرما

اها شلغمم خوردم

ولی من کلا کالری سبزیجات حساب نمیکنم

کالری امروز ۶۵۰

برای روز اول فست راضیم

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نوووشش جونت چرا کم؟؟؟ سعی کن صبحانه بیشتر بخوری هر چی ب غروب نزدیک میشی کمتر بخوری

ممنونم

والا صبحانه ۶۰ گرم نون لواش و دوق عسل خوردم

قهوه به شدت اشتهارو کورمیکنه😅

میان وعده ۷ تا بادوم خوردم،چهاتا هم خرما در طول روز 

قبل ناهار یه سیب ،۷۰ گرم نون و دوتا کتلت متوسط

تازه بعد از شام دیدم یه سیصد تا کم خوردم  که با تخمه کدو جبران کردم.

حالا اولشه ذوق دارم

از فردا صبحانه رو باید بیشتر کنم

😁😁😁😁من اگه دو این دو هفته ی اخیر یک کیلو کم کرده باشم تو تاپیک شیرینی میدم به تو هم تعارف نمیکنم ...

واااای نه شیرینی کاهش فرق داره میچسبه😂😂😂فقط زبان خشک باشه بیشتراز ۳ماهه نخوردم😩😩😩😩

تلافی جیگرم درمیاری دلم زبان میخواد😩😩😩😩

سلام عزیزم به به مربا ... سلام به همگی..  گزارش صبحانه شیر قهوه عسل میانوعده کیوی وپرتقال ...

سلام من دیروز نتونستم بیام سایت الان که اومدم تازه یادم افتاده باید امروز رژیم فست میگرفتم حالا چیکار کنم؟؟؟میتونم بجاش فردا بگیرم؟؟؟😧😧😧

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
اره دیگه ... انقدر گرونی شده سخت شده بیچاره اونایی که جهیزیه تهیه میکنن الان با سیصد چهارصد تومن یه ...

آره سیصد تومان شده جای ۳۰تومن یه مرغ خوری کوچیک میخواستم واسه فربخرمدارم بزرگه ۳ماه پیش گفت۱۰۰تومن از مغازه پایه فرارگذاشتم😂😂🏃🏃🏃🏃🏃🏃

خب گزارش امروز صبحونه تخم مرغ آبپز و یه سفیده ناهار خوراک مرغ و سبزیجات شام نیمرو🤣 در طول روز ه ...

@زی_زی_گولووو  

@فندق_فسقلی  

@گلعنبر  

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
سلام آره عزیزم یادمه😍چه عالی باریکلااااا اضاف نکردی که هیچ کاهشم داشتی باریکلا💪👏👏👏👏💙💙موفق با ...

مرسی . آره قایمکی رعایت میکردم مثلا نون کم میخوردم دیر دیر و لقمه های کوچیک میگرفتم نفهمن 😆

ع
2790
2778
2791
2779
2792