2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060887 بازدید | 118822 پست
سلام عزیزم 🌹 گلم دیروز تگ نشدم گزارشتو ندیدم 😍  راستی یک پیشنهاد سعی کنید به جز روزهای فست& ...

مرسی از راهنماییت 🥰

اخه چهارشنبه از حد مجازم رد کرده بودم گفتم یه ذره کمتر بخورم درست بشه 😅

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام رقیبهای گل @hamta788305     @دختر_گندم     @رزااااااااااااااا &nb ...

آفرین بهت عالی هستی 👏🏻

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻
سلام رقیبهای گل @hamta788305     @دختر_گندم     @رزااااااااااااااا &nb ...

راستی من دیدم تو اون دوتا عزیز و تگ کردی منم تو گزارشم تگشون کردم 😊

مرسی از راهنماییت 🥰 اخه چهارشنبه از حد مجازم رد کرده بودم گفتم یه ذره کمتر بخورم درست بشه 😅

خواهش میکنم ❤️

وای منم!!! هم چهارشنبه بیشتر از حد مجاز خوردم و هم دیروز ☹️ 

تازه بعد از گزارش دیشب، اخر شب با همسر جان کمی به خوراکیها پاتک زدیم 🙃🥴 این هفته داغونم 🤪😂

Null

گزارش#  

سلام دوست جونیام خوبید؟

دیروز وقت نکردم بیام سایت

امروزم روزه ام

افطار شیر و خرما

شام سیب زمینی آبپزوتخم مرغ ابپز و گوجه.

میان وعده کیوی و چای و نصف خرمالو

اگه خدا بخواد ۴۰۰میبندم

ورزش نمیکنم 🙁

بچه ها پنجشنبه که کلی ورزش کردم چشمتون روز بد نبینه چنان پادردی گرفتم رونم اننننقد درد میکرد که شب از خواب پریدم.ولی ورزشام ورزشای همیشگی بوده🤔

امروزو ورزش نمیکنم.

@آینازخانوووووووووم  

@violoonist  

@zzzzzx  

@دهم  

@سمیه1396  سلام سمیه جان سرگروه عزیزم. صبح بخیر. سمیه جان این که میگن در روز باید ۶تا ۸ لیوان آب خورد آیا چایی هم جزو آب حساب کنیم یا نه فقط آب که میخوریم جزو آب حسابش کنیم؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
رژیم‌حداقل بعد از  ۱ هفته کامل که همه جی رعایت بشه( هم رژیمی و هم‌ورزشی) ، کاهش وزن را نشو ...

چه شرایطی عزیزم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
خواهش میکنم ❤️ وای منم!!! هم چهارشنبه بیشتر از حد مجاز خوردم و هم دیروز ☹️  تازه بعد از گزارش ...

من که این هفته نمیتونم خودم و وزن کنم جون پریودم 😣 میخوام ببینم چند کیلو شدم 😂

راستی میتونم بپرسم چند سالته؟ 😅

سلام سلام رقیب جان چه کردی؟؟ من با اینکه مهمونی بودم بد نبود و مجاز بستم ولی ورزش نداشتمم🤦‍♀️

افریییین عزیزم

منم باز رفتم‌خونه مامانم هم ناهار هم شام برنج‌داشتم😬

ولی خوب بود.شیرینی خامه ای بود اصصصلا نخوردم💃💃💃

ورزشم نکردم🙄

الان هم صبحونه ی لیوان شیر و دو‌خرما و ی گاز نون خوردم🤣

لامصب این شکم مرضش نمیدونم چیه که تخت نمیشه

عاشقانه دوستمون داره عاشقه عاشق😂😂😂😂😂

دور سوم تلاش برای رسیدن ب اندام ایده آل💪💪😁 من همون آیناز خانووووم با اراده ام معرف حضورتون هستم ک😆😆😁😁💪💪💪ی سری برای باردارشدن بچه دوم کم کردم حدود 23 کیلو😎، بعد بارداری هم وزن کم کردم برای سری دوم حدود 21 کیلو 😎متاسفانه بخاطر شرایط خاصم ول کردم الان قراره باز شرو کنم🤩✌ وزن الان 86🙄 از پسش بر میام😉

چیکار کردین جمعه؟؟؟

الان تو گزارشم تگت میکنم گلی

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز