2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060883 بازدید | 118822 پست

[QUOTE=169987614]روز قبلش گل و کیک و کادو گرفته بود، فردا ظهرش رقص کنان مث اینکه جهاز عروس را میارن از در اومد تو 😆 ...[/QUOT]

تولدت مبارک باشه مهربونم😍😍😍😍😍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
ای خواهر چی بگم که یه عده ادم راحت طلب و بی فکر احاطمون کردن که سرنوشتمون بهشون وصله و بخاطرشون نمیت ...

😔

خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالله ک خدا زودتر بهتون ارامش بده

زیاد ب دیگران فکر نکن تو پول نیستی همه رو راضی نگه داری

انسانی عزیزم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من حالم خیلی خوبه کجایین شما حالا ک من اومدم شما نیستین @آلاهیدا       @خ ...

ببخشید ،دیگه آخر هفته ها گودی خونس،تلافی کل تنهایی و بیکاری هفته رو باید در بیاره🥴همش درگیر بودم،خوبین همگی؟اقدامیه نمونه...😉🙃😜

فداتشم من ی دونه ولی طبیعی داشتم برای منم شکمم جمع نشد ولی ۴ ماهه ک میرم باشگاه ورزش  تی ارای ...

بادوتا بچه کوچیک نمیتونم برم باشگاه😑شکمم خیلی تو ذوقم میزنه 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

سلام عزیزان  گزارش# دیروز

مجاز ۱۰۸۰

مصرفی ۷۰۵

۵ لیوان آب

ورزش نکردم متاسفانه 😑

دیشب هم تگ کردم شماها رو ولی فکر کنم تگ نشدید یا من اشتباه زدم 😥

فست خوبی داشته باشید 😚

@کچر    😉

@دختر_گندم    رقیب جدید ✋❤

@رزااااااااااااااا    رقیب جدید ✋❤

@آسنات99    سرگروه عزیز 

من از دلخوشی های این زندگی ، مگه چی به جز حقمو خواستم...نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود .. 🤱🏻

سلام دخترا 

وقت بخیر در چه وضعیتین ؟ 

من دیروز نتونستم ورزش کنم ، 

اما امروز هم ورزش میکنم هم 8 لیوان اب میخورم 

فست هم که داریم فقظ 500 کالری باید بخوریم

@ارزوایلین   @گلرخ987fg

گر تو با بد ، بد کُنی پس فرق چیست ؟ 
یه چیز بگم خواهش نکن با خودت اینکارو یعنی می خوای هم وزن پسر کلاس چهارمی من بشی آخه چراااا

عزیزم من الان ۴۷۸۵۰هستم ولی توپرم بازم بنظرم اگر ۳۸الی۴۰بشمخوش اندامتر میشم اخه قدم همش ۱۵۵هست

@خوشگلشششونم  

@شومیخک  

@گل_ایل  

سلام دوستام چطورین 😍😍🌹🌸🌹😙

گزارش دیشبم 👇👇عذرخواهی میکنم دیروز یا دیشب گزارش ندادم😙 خونه مادرشوهرم بودیم داشتیم چادرخونگی منو میدوختیم 😉😉

صبحانه : بربری +پنیر و گردو

م و : میوه

ناهار : عدسی

م و :نسکافه ،تخمه کدو

شام : نیمرو + یه کف بربری

بعد از شام : کدو تنبل ، بادوم کشمش

مجموعش 1270 تا شد😉😉

ورزش 40 دقیقه قدرتی هوازی 

ورزشهای بازو ، شکم ،با...سن

امروزم فست هستم🙃🙃

2790
2778