2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061105 بازدید | 118822 پست
واااای نگو دلم خونه عااااشق آش رشته ام قبل رژیم دوباردرماه می‌خوام تعریف ازخودنباشه خییییلی خوب میپز ...

منم دست به آش پختنم خوبه

مادر گودی هم خیلی دوست داره

برا همین هوا سرد شه زود درست میکنم برا اونم میفرستم یا میبرم خونه اش دور هم بخوریم

گرفتار شدم الآن

نه میشه دل سیر بخورم نه میشه اصلا نخورم

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
@آسنات99     @خوشگلشششونم     @آلاهیدا     @zibaye_khofte2288 ...

زهرا جون چه گزارش خوشملی

مطمئنم آسنات بهت میگه کالریتو پر کن برا همین من نمیگم 😁😁😁😁😁😁 ورزش با گوووودی 😊😊😊😊😊😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘😘

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من حالم خیلی خوبه کجایین شما حالا ک من اومدم شما نیستین @آلاهیدا       @خ ...

مشغول پاکسازی میدان جنگ بودم

بعد چهار روز مریضی خونه نموند برام 😤😤😤😤😤

@آلاهیدا     @بهاربانووو2     @dozhtarebabaei     @mahdiye_ba ...

مشغول پاکسازی میدون جنگ بودم

تو این چهار روز مریضی چیزی از خونه برام نمونده

ببخشید عزیزم من سوال پرسیدم اما دوستان جواب ندددن خاستم بگم من حدود یک ماه دیگه میخام برای بارداری ا ...

نمیشه که توبارداری اصلاوزن اضافه نکرد

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
ای جون من کباب دووس😁😁😁

😍😍😍😍😍😍😍😍

مشغول پاکسازی میدان جنگ بودم بعد چهار روز مریضی خونه نموند برام 😤😤😤😤😤

به نظر شما میتونم تو رژیمم روزانه یه مشت تخمه افتابگردون خام بخورم فندق فسقلی جوابم رو نداد

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘
خوب گفتی👌👌👌👌چشم رفتیم🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

زود نیست میخوای بری.

😂😂😂

خدایا به داده و نداده و گرفته ات شکر🙏که داده ات نعمت و گرفته ات امتحان و نداده ات حکمت است.                                   گروه تثبیت💛💛💛قد ۱۵۹.وزن اولیه ۷۸.وزن فعلی۵۷🌺🌺🌺                                      توانایی انسان بی نهایت است، پس تواناتر شو و کارهای بیشتری را انجام بده!
باشه مرسي دستت طلا چقد روغن بريزم كف تابه الهه زياد ميريزه من كم ميگم شايد واسه همون خشك ميشه واس ...

اها اگه تابه ای باشه، که کف ماهیتابه ، روغن کم بریز... بعدشم تو‌مرحله اخر که پخت بهش کره و اب لیمو‌و زعفران رومالی  کن...

تو‌حین پخت، در قابلمه بسته باشه! 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
زهرا جون چه گزارش خوشملی مطمئنم آسنات بهت میگه کالریتو پر کن برا همین من نمیگم 😁😁😁😁😁😁 ورزش با ...

سلام عزیز دلم

😂😂😂😂😂گفتی دیگه

باور میکنی نتونستم بخورم فقط تونستم ۵۰ تا دیگه بهش اضافه کنم

اره همسری رو مجبور کردم ورزش کنه...ورررررزش ها💪💪💪💪

چنان عرق میریخت

بعدش حدود ۱۰ دقیقه توی خونه دوئوندمش دنیال خودم😁😁😁

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

فردا ی فست پر قدرت خواهیم داشت😍  تاپیک انگیزه#  رووو خیلی زیاد میکنه میام اینجا ب خو ...

فست خیییلی سخته من اونبارگرفتم واقعا داشتم بالامیاوردم

گروه نارنجی🧡🧡 وزن شروع78...... وزن فعلی75.... وزن هدف60....... به امید خدابه هدفم میرسم💪
عزيزم من ٧٧/٨٠٠ ام بخواي ميتونم رقيبت بشم

عالیه میتونیم باهم لاغر بشیم😍منم میخوام همون ۶۸،۶۹بشم ،من اشتهام خیلی زیاده پرخوری عصبی دارم😩همش دلم میخواد یچیزی تو دهنم باشه با اینکه بعضی وقتا سیرهم هستم

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
مشغول پاکسازی میدان جنگ بودم بعد چهار روز مریضی خونه نموند برام 😤😤😤😤😤

خسته نباشی پهلوان💪💪💪

خدا قوت قهرمان 😉

خودت ک بهتر شدی ایشالله؟

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

سلام رقیبهای گل

@hamta788305  

@دختر_گندم  

@رزااااااااااااااا  ‍ درست تگ شدی دختر؟ چندتا الف باید تایپ کنم؟ 😅

کم پیدایید؟🙃 یا منو تگ نمیکنید؟ ☹️

گزارش# ۹۹/۱۰/۵:

کالری مجاز ۱۱۴۰

کالری مصرفی ۱۱۴۸ 😅

ورزش ۴۰ دقیقه ترکیب هوازی قدرتی 

۸ لیوان آب

شما چه کردید دخترا؟ 😊

Null
@سمیه1396    سمیش جون  مبگم دوستم رژیم دیگ میگرفت الان میخاد کالری شماری شروع کن ...

نه گلم، همین معمولی شروع‌کنه

شوک‌واسه  استپ وزنی هست

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
2790
2778
2791
2779
2792