2777
2789
2790
2778
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060406 بازدید | 118822 پست
الهی من فداتبشم سمیه جونم مرسی گلم میخوام از امروز برای همسری حسابی رژیم بزارم دعا کنید برام ک حال ...

موفق باشید💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

😂😂😂🤪🤪🤪 فكر خوبيه اما دخملم رو چيكار كنم  هوا هم سرده  ولش ي كيك درست ميكنم فقط شا ...

خامه ی صبحانه رو بزار روی حرارت یکم گرم بشه مداوم هم بزن بعد داخل شکلات سفید یا شکلات تیره بریز بعد از روی حرارت بردار یکم مخلوط کن شکلات آب میشه داخل خامه بزارش یخچال خنک بشه بعد با همزن برقی یکم بزن 

حالا یه خامه ی عالی داری که قابل شکوفه زدنه 

مال سالگرد ازدواج منو دیدی عکس کیکمو؟؟ تو تاپیکهام هستش

بعععععله تو این شب عزیز بایدم خیشگل کنی😂😂😂😂😂

مهمون داشتم دااا😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ای خداااااا چرا هر چیز خوشمزه ای ضرر داره 😭😭😭😭😭😭😭

اره ولی خداییش وقتی میری رو ترازو میبینی کم کردی دوباره انگیزه میگیری واسه نخوردن

اخه ما باید نوع تفکرمونو عوض کنیم همش میگیم این خوشمزه ست اون خوشمزه ست😬😬

بهتره بگیم کدوم سالمه و ضرر نداره اونو بخوریم ،اون که خاصیتی نداره و پر از اشکاله نخوریم ادم 40 روز بتونه خودشو کنترل کنه و رو تفکرش کار کنه عااادت میکنه

الهه که میگه 21 روز حالا من زیادشو گفتم

اره ولی خداییش وقتی میری رو ترازو میبینی کم کردی دوباره انگیزه میگیری واسه نخوردن اخه ما باید نوع ت ...

دقیقا این تفکره باید درست بشه 

ولی قبول داری خیلی سختههههه😭😭😭😭😭

مخصوصا برای منی که ریزخواری زیاد میکنم 

ولی باانگیزه ی دیشب دوستان با خودم عهد کردم درست کنم این مشکل رو..

نه# به ریزه خواری🤐🤐🤐🤐🤐

سوگلی خدا منم💜
سلوووم عجقم من صبحانه یه قاشق شیره نصف قاشق روغن حیوانی ناهار ۸قاشق دمی گوجه با زیتون شام دوتا تخم م ...

سلام عزیزم چطوری؟؟؟؟

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز