2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1048526 بازدید | 118822 پست
واقعا ميشه تا ١٥ كيلو اخه نوزاد دارم وقت كم ميارم گاهي اصلا زمان ورزش كردن ندارم خوابم خيلي كمه ...

الهی عزیزم کوچولوی نازت چندماهشه 😍

چرانتونی عجله نداشته باش ریلکس باش همینکه شروع کردی فرداوپس فردانکردی برنده ایی💪شیردهی خودش کالری سوزی داره.رعایت کن سالم خوری داشته باش💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا آبش کردم ولی هیچوقت شکممو صاف ندیدم😬 تا وقتی شکمم آب شه تلاش میکنم لااقل قبل از زاییدنم مزه ...

انشاالهههههه🙏🙏🙏💪💪💪💪😍😍😍😍😘😘😘😘

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

🕊❄️ظهر آدینه تـون بخیر🍂🌸

🕊❄️امروزتان پراز زیبـایی

🕊❄️روزتـان پـر انـرژی

🕊❄️چهره تون شـاد و خندان🍂🌸

🕊❄️لبتون پـراز تبسم

🕊❄️قلب تـون پـراز نـورالهی

🕊❄️و زندگیتون پراز رحمت و نعمتهای خـدا🍂🌸

💖

🦋🍂🌸🦋🍂🌸🦋🍂🌸

در جوار خداوند هرگز شکست نخواهید خورد. هنگامی که به نظر میرسد هیچ راه حلی وجود ندارد او دری را می گشاید، او درهایی را میگشاید که هیچکس قادر به بستن آن نیست. او میتواند کاری کند که شما در زمانی درست، در جای درست قرار بگیرید. او از راههای مافوق طبیعی زندگی شما را دگرگون میسازد.

🦋مسیح میفرماید: "چنانچه ایمان داشته باشید، هر چیزی ممکن خواهد بود...

🎗#جول_اوستین

انگیزه#  

‏یه‌ روز خدا میشینه جلوت

فیلمِ زندگیِ ایده‌آلتو پلی میکنه

پوزخند میزنه و میگه:

جهنمی در کار نیست، بشین تماشا کن

چجوری میتونستی زندگی کنی

ولی صرفِ آدمای بیخود کردی

ببین چجوری میتونستی آزاد باشی

ولی جلوشون نایستادی

ببین چقدر میتونستی خوشحال باشی

ولی حسرت خوردی !

جهنمِ واقعی اینه ...

نه اونی که به ما گفتن!!

حالا دیگه انتخاب با خودته 👌

انگیزه#  

سلام گلم🌸 گزارشت عالی بود👏👏👏👏👏 مقدار مصرف ابت هم بنویس که چند لیوان خوردی😉 و اینکه ورزش ...

سلام سرگروه گلم

چشم حتما🤩😘

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

مرسی عشقم😘

خاهش😇

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
قبلا آبش کردم ولی هیچوقت شکممو صاف ندیدم😬 تا وقتی شکمم آب شه تلاش میکنم لااقل قبل از زاییدنم مزه ...

الهی.....شما هم هنوز بچه دار نشدی؟

((آرامش سهم قلبی است ‌که در تصرف خداست....امروز با خدا گام بردار وبرای فردا به خدا اعتماد داشته باش...)) شروع کاهش وزن.‌‌‌‌وزن اولیه ۷۳ هدف ۵۸.... ۱۵کیلو کاهش تا هدف.... شروع رر تاریخ ۲۱ آذر۹/۲۱...۷۳.....
ترشی موسیر عالییه..چربی سوز / متعادل کننده فشار/ خوش طعمممم/  

تو فروشگاه میفروشن یا خودم درست کنم؟؟

راستی یه سوال ، اینکه میگن تو دوران پری وزن کشی نکنید بخاطر اینکه زیاد نشون میده؟؟ یا ممکنه کم هم نشون بده؟؟

روز چهارم پری میشه وزن کرد وزنی که نشون میده صحیحه:؟

@دیانا24    

@آسنات99  

سلام به همگی خوبید  من امروز خرابکاری کردم  صبحونه کله پاچه خوردم  نمی‌خواستم بخور ...

سلام سلام 

من جات باشم تا اخر شب با آب و کاهو سر میکنم 

خیلی هم ضرر داره نخورید پر از چربی بد کلسترول بد

عزیزدلمممم😔توکلت به خداانشاالله که همسرت سلامتیش روبه دست میاره🙏🙏🙏 واقعاً درمطب بعضی ازدکتراروب ...

ممنون لز لطفت و دعای خوبت زهراجون🌺

ممنون ک بهم امیدواری میدین

امیدوارم به کمک این برنامه به همسرمم کمک کنم😔

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚     قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓  >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>>  هدفم ۵۶ 🔐                           ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش        @آسنات99      @خوشگلشششونم   @مامان_دو_گل_پسر    @shaparak شرقی    @zibaye_kofte2288  @لیلی_مجنون    @آلاهیدا   @sanaz718
سلام عزیزم خیلی خوش آمدی😍💙 به به علوس داریم 😍😍😊چندصفحه اول تاپیک روبادقت دوباره بخون ننه جون ت ...

سلام مادر جان 😘😍👰صفحات اول خوندم تاحالا چندبارخوندم حفظم😂چشم کی ۷۶کیلوهست باهم دوست بشیم؟؟😍😎

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات