2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061105 بازدید | 118822 پست
منکه کلا اهل فست فود نیستم حتی فلافل هم که دیگه همه میخورن سالی یه بار نمیخورم😁 ولی امان از شیرینی ...

حالا ي برش كوشولو بخور عب نداره دگ هوسيه

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خووووشگلااااا کجایییین ورزش کردین همگی؟ برنامه ی امروزم صبحانه ۳۰گرم لواش ونصف قوطی پنیر م ...

عه تو رژیم بستنی هم میخوری🤔🤔منم روزی پنج گرم شکلاتو میخورم از این یکی نمیتونم بگذرم اما کالریش همش 25 تاست

بله من ورزش کردم خیلی کیف داد آخه دوروز اخیر خیلی سبک و یواش ورزش کرده بودم بخاطر 🎈

@hamta788305  

@دختر_گندم  

سلام رقیب جونی ها

کالری مصرفیو در حد مجاز بستم 

۸ لیوان آبم خوردم

اما تنبلی میکنم ورزشو پشت گوش میندازم از ساعت چهار تا الان یک ساعت یک ساعت از خودم فرجه گرفتم لطفا انگیزه بدید پاشم یه ورزش توپ بزنم بر بدن 😅😂

عزیزان شما چه کردید؟

Null

@بانومهر  

@دیانا24  

گزارش#  

سلام ب همگی..گزارش روز اول

ناهار:دوتا کتلت +۴۰گرم لواش

میانوعده:پرتقال،کیوی،پفک،دمنوش

شام:خوراک لوبیا+لواش+ی چندقاشق کته

پیاده روی حدودا ۴۵دقیقه

کالری کل مصرفی =۱۵۴۰تا

کالری مجاز =۱۶۰۰کالری

توضیح اینکه من چون فست شانزده هشت میرم از ۱ظهر تا ۹شب فقط غذامیخورم بنابراین صبحانه نمیخورم

علی و عسل زیبای من❤
کچر جون وزن و هدفت نزدیک‌منه رقیب بشیم😎

باشه عزیزم😊

دو تا رقیب گل دیگه هم دارم شما هم بیاید چهارتایی رقابت بیشتر میچسبه 😂💪🏻

از این به بعد تو گزارشهام  تگتون میکنم شما هم لطفا تگم کنید🌹 

Null
همینه دیگه از هرکس بپرسی یه چیزی کم داره یکی سلیقه یکی پول.یه چیزی یادم افتاد 😂😂😂دوسال پیش عروسی ...

وااای متنفرم از لمه اونم قرررمز ،خواهر شوهر منم همش لباسهاش چین داره رو سینه اش سایز سینه اش 90 هستش چین دار هم می پوشه

عااااالیه عشقم 👏👏👏👏👏 گوشت غاز خوشمزس؟

اره خیلییی.مخصوصا اگه کباب کنیم خیلی چررررب و خشمزست.اما چربیش مثل گوسفند نیست یکم سبک تره.بهتره

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5
گزارش#   سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام اومدم با فست(جبران دیشبم) صبحانه چای و خ ...

افرین.من فست نمیگیرم به جاش ۲۰۰تا کمتر میخورن.اشکال نداره؟؟

من همینطور که از وزن ۸۴اومدم۷۰ دوباره میتونم از۷۶.۵بیام برای۶۵.قد۱۶۵ وزن شروع۷۶.۵ به امید مانکن شدنممممممم  .هفته اول ۷۶ هفته دوم 75.5

@قرمزی78‍ 

گزارش#  

صبحانه:بربري+پنير ليقوان+چاي

ناهار:ماكاروني+شور+ليته

عصرونه:ساقه طلايي+چاي+بادوم زميني

شام:سوپ رشته

بعد شام:دمنوش+خرما+چاي+ميوه

مصرفي:١٢٥٨

مجاز:١٣٠٠

ورزش نداشتم متاسفانه هم معدم بشدت درد ميكنه هم كمرم اصلا جون ورزش نداشتم هم دو تا مشتري داشتم ٦ ساعت سرگرمه اونا بودم معدم خوب شه جبران ميكنم همه اينارو

@آسنات99‍ 

اب فعلا ٥ تا ولي احتمالا ٦ تا بشه چون ميخوام دارو بخورم واسه معدم

@آسنات99    

@قرمزی78‍ 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

مرسی عشقم پس از فردا میام تگت میکنم 😍😘😘😘😘

عشقم نميدونم چرا نميتونم تگت كنم گزارشمو ببين پيام بالاييه

@قرمزی78‍ 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

2790
2778
2791
2779
2792