2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047664 بازدید | 118822 پست
فکر کنم باشه  کمخونی نداری

نه نمیدونم از وقتی کرونا باب شده دیگ آز ندادم قبلا ک نداشتم کمبود ویتامین داشتم ک با قرص جبران شد زینک خریدم از این خارجیا ژله ای معدم میسوزه نمیتونم بندازم سرم از پیشونی میریزه جلوی سرم سکه سکه داره کچلی میگیره خیلی استرس دارم بابتش و ناراحتم😔

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
آره واقعاً میدونم چی میگی تواین مواقع یه کوچولوکاچی بخورهم گرمیه هم شیرین یاتوخونه برای خودت کیک رژی ...

زهرا جون چند تا سوال داشتم یکی ک میش بجای خگخ من فست بگیرم یکی هم صورتم داره جلوتر از جاهای دیگم لاغر میشه چشام گود رفته و دوباره زیر چشمم سیاه شده چیکار کنم؟؟

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاچی اصا دوست ندارم زائو بودم انقدر ب خوردم دادن متنفرم 🤢کیک رژیمی نپختم تا حالا برم بگردم ی رسپی پ ...

الهی عزیزم😂😂😂کیک رژیمی بپزخوبه😍قهوه بدون شکرش خوبه بخاطرکافینش ولع شیرینجات روکم میکنه🌼

غذاهای‌.رژیمی# رواین بزن ببین کیک هست یانه👉

زهرا جون چند تا سوال داشتم یکی ک میش بجای خگخ من فست بگیرم یکی هم صورتم داره جلوتر از جاهای دیگم لاغ ...

جونم خگخ اجبارنیست وفقط برای پاکسازی بدنه نتونستی بگیری کالری روزانتوبخور فستم فقط توروزای خودش بگیر💙💙برای صورتم توصفحات اول الهه توضیح داده چه بکنیم اینم بگم که به هدف رسیدی تثبیت رفتی انشاءالله صورتت تاحدودی درست میشه جای نگرانی نیست😍🌼

الهی عزیزم😂😂😂کیک رژیمی بپزخوبه😍قهوه بدون شکرش خوبه بخاطرکافینش ولع شیرینجات روکم میکنه🌼 غذاها ...

پیدا کردم نیکییی گذاشته مرسی 😘😘

جونم خگخ اجبارنیست وفقط برای پاکسازی بدنه نتونستی بگیری کالری روزانتوبخور فستم فقط توروزای خودش بگیر ...

مرسی عزیزم 😘😘😘😘خیلی نگران بودم بابت صورتم همسرم صبح بهم میگ ببینم میتونی باز خودتو خوخو کنی😁

سلام دیاناجون من میخوام تو گروه شما باشم ۹۰ کیلو ام میخوام ۶۰ بشم @دیانا۲۴

@دیانا24‍    اعداد رو لاتین بزم گلم

برای شروع خوبه گلم 👌🏻 اما میزان نونت رو روزیک پلو داری کمتر کن،،نیازی ب نان شب نبود صبحانت رو کا ...

مرسی از راهنمایی😍

بله بخاطر بدون فست۲۰۰تا کم کردم 

فکر کنم نتونم فست بگیرم چون سرکار دیگه مغزم عصرا نمی کشه

تاپیک بامداد خمار    وزن شروع یکم دیماه :۸۵😔               هدف اول:80😏   هدف دوم:75🙂   هدف سوم:70😊هدف نهایی:۶۵😁  (خواستن،توانستن است)          ۲۸ دیماه :وزن ۸۰ (آخ جون نارنجی شدم)😍                  ۱۰  اسفند ماه:وزن۷۵.۳ (هوراااا آبی شدم)
عزیزم متابولیسم پایه بدن هم باید در نظر بگیرید  شما کل روز هم بی حرکت باشید برای اینکه تنفس، ع ...

خب خداراشکر فک کردم باید حتما کالری بیشتری بسوزونیم.مرسی بابت پاسخگوییتون😍🤗

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین