2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061066 بازدید | 118822 پست
اووووم ....خب چیکار کنم آواره بمونم خخخخ

ن فدات شم😂😂😂

بیزحمت ی گروه تو تل بزن اعضای گروه نارنجی رو هم دعوت کن بترکووونیم💪💪💪

وزن اولیه: ۷۳.۵۰۰🤦قد: ۱۶۱/  وزن هفته‌ی قبل: ۷۱.۷۰۰/ وزن الان: ۷۱.۳۰۰ /هدف اول:۶۹😊/ هدف دوم:۶۳😁/ هدف آخر57😍 موفقیت را ابتدا در ذهنتان تصور کنید، سپس با چشم تان ببینید و بعد با جسم تان خلق کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@لیلی_ومجنون     کجایی شبنم جونم دلم بدات تنگ شد رفتی یهو

گزارش#  

صبحانه.تخم مرغ آبپز+نون سنگک 

میان وعده .حلوا+چای سبز+پشمک خیلی کم

نهار.پلو کته با مرغ فر پز+سالاد کاهووکلم با ماست وآبلیمو

میان وعده.ی کیک تیتاپ با شیر کاکائو

شام.سوپ یه بشقاب الان هم دلم ضعف میرفت ی دونه خرما خوردم کل کالریم شد ۱۳۴۰🤗

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم

سلام خواهریا من از وقتی کرفس به روز رسانی کردم همه چیش ریخته بهم اصلا دیگه بهم نمیگه باید چند کالری بخوری فقط حساب میکنه بعدشم  من تو شامم سس قرمزم خوردم یادم رفت بزنم الانم هر چی میخوام بزنم نمیشه میره رو غذای فردا حساب میشه😭😭😭راستی واسه شمام اینطوری شده

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون

سلام ببخشید میتونم یه سوال بپرسم

مگه نمیگن ک باید مقدار کالری ک در روز میسوزونیم باید بیشتر از مقدار کالری باشه ک دریافت میکنیم تا وزن کم کنیم

بعد مثلا من با دریافت ۱۵۰۰ کالری در روز و سوزوندن حدود ۵۰۰ کالری آیا وزنم کاهش پیدا میکنه🙄

میشه برا خونه دار شدنم صلوات بفرستین؟من هر امضایی ک درخواست صلوات کرده باشه میفرستم امیدوارم شما هم برا من بفرستین  
خدانکنه عزیزم😍برات رقیب تگ کردم ببینم چه میکنید💪💙 آره گلم اجبارنیست ولی میتونی بزاری من هستم ومی ...

عزیزمی فقط یه سوال میگم من صبحا حتما باید شیر قهوه بخورم این مدل شیر قهوه من توش یه ق شکر داره چکار کنم اینو ؟  

تاریخ شروع رژیم  ۴/۱۰/۹۹🍀🍀وزن شروع ۵۷.....وزن هدف۵۰😍
خدانکنه عزیزم😍برات رقیب تگ کردم ببینم چه میکنید💪💙 آره گلم اجبارنیست ولی میتونی بزاری من هستم ومی ...

آسنات جون من پریود ک میشم یا نزدیکاش بدجووور ولع شیرینی خوردن دارم جوری ک انگار ویار دارم 😐خیلی سختمه نمی دونم چطور خودمو کنترل کنم

تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙  شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴     وزن شروع:۸۰.    وزن هدف:۷۰.   وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞     وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞  وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞   وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞     وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞   ۷۵🔓  ۷۰🔒   ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم
یکی بیاد منو بزنه😠 آییییییناااااااز؟؟؟؟ مهسااااااا؟؟؟؟ @آینازخانوووووووووم     @vi ...

جووون دلم 

ببخشید دیر رسیدم 

چی شده  آی نفس کش 😲😲😲😲😲

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
آسنات جون من پریود ک میشم یا نزدیکاش بدجووور ولع شیرینی خوردن دارم جوری ک انگار ویار دارم 😐خیلی سخت ...

منم همین طور😅

کمی میخورم در حد پنج تا ده گرم 👍🏻 ازبین میره

وقتی اب کم میخورم این حس بیشتره

Null
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز