2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1072073 بازدید | 118822 پست
لعنت به این شکم که انقد آویزان  میشه    

آره خخخخخ😂

🌼وزن شروع😞 ۸۲قد۱۵۹وزن این هفته ۸۱😌وزن این هفته ۸۰وای خدایاکی میرم دهه ی هفتادی هدف ۶۰❤️❤️❤️❤️عضوتاپیک بامدادخمارمن میتونم ‌وسعی خودرامیکنم وهمراه الهه جون وبقیه اعضا به خواستم میرسم🌼

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سلامممم بيا بگيم از صب چيا خورديم  صبونه دوتيكه پيتزا مونده کوچولوووو😱 ناهار یه کاسه و نصفی ...

راسی من آب خالی بخورم حالت تهوع میگیرم زیاد اب نمیخورم واسه هم یه بطری واسه خودم آب آبلیمو تخم شربتی و خاکشیر گلاب درست کردم اونو میخورم هم آبلیمو چربی سوزه هم تخم شربتی خاکشیر یبوست درمان میکنه هم دیگه حالت تهوع نمیگیرم از آب خوردن

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
با نان. میتونی در کنار غذاهات کاهو هم استفاده کنی یا سبزیجات بخار پز ببین چقدر از کالریت مونده.حسا ...

چنتا کف دست؟

گروه نارنجی 🧡 وزن الان ۷۹ قد۱۷۰ وزن هدف اول ۷۴🥰وزن هدف دوم 69وزن هدف سوم ۶۵  تاریخ شروع:99/10/02🏃‍♀️           استاد تغییرباش نه قربانی تقدیر🤩👏
وای شوخی کردم نخوریااااا

خخخخ فهمیدم ...بخوامم نمیتونم  آش رشته کلی مکافات داره

گروه نارنجی 🧡 وزن الان ۷۹ قد۱۷۰ وزن هدف اول ۷۴🥰وزن هدف دوم 69وزن هدف سوم ۶۵  تاریخ شروع:99/10/02🏃‍♀️           استاد تغییرباش نه قربانی تقدیر🤩👏
روزای اول رژیم‌خیلی سخته  فقط گشنه ام 🥴🥴🥴

یکم حساب کتابش کلافه کنندس اونم عادی میشه صبر کن کم نیاریااااا تو میتونی 😘😘😘

بعدشم خوراکیایی بخور که سیر کنندگی بالا داشته باشه 

مثل سوپ آش یه ذره میخوری سریع سیر میشی ولی مثلا من نهار ۵ قاشق برنج خردم هم کالریش بالا بود هم والا زیاد سیر نشدم

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
12سال بزرگتره ازت؟؟ من جات باشم عوض همه رو در میارم بزار هر کاری که دوست داری برات انجام بده (این ق ...

چ جالب

ما هم ۱۱ سال تفات سنی داریم

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

وای شوخی کردم نخوریااااا

وااای آش رشته نباید خورد؟☹ من واسه نهار فردام آش رشته آماده کردم

یکم حساب کتابش کلافه کنندس اونم عادی میشه صبر کن کم نیاریااااا تو میتونی 😘😘😘 بعدشم خوراکیایی بخو ...

آره حواسم هست 

من قبلاً با الهه ۱۳ تا کم کردم دیگه همه چی دستم اومده 

ولی خب اولش سخته 

کم‌نمیارم عزیزم این بار باید کم‌بشم

چندین بار رژیم گرفتم ول کردم

ولی من ب سوپ خیلی سیر نمیشم 

شام دوتا تخم مرغ آبپز با سالاد خوردم ولی باز ضعف دارم . یه لیوان شیر موقع خواب میخورم 

روزای اول رژیم‌خیلی سخته  فقط گشنه ام 🥴🥴🥴

منم همينطوري بودم قبل هر وعده غذايي يك ليوان اب ولرم بخور اگر خاستي با ابليمو... بعد باعث ميشه زود سير بشي  موقع گرسنگيت شير عسل يا سيب بخور

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
آره حواسم هست  من قبلاً با الهه ۱۳ تا کم کردم دیگه همه چی دستم اومده  ولی خب اولش سخته&n ...

واااای آفرررریییییین اینجوری میگید انقدر کم کردم کلیییی انگیزههههه میگیرم ...

انشالله بازم کم کنی عزیزم 

سلام عزیزم لطفا منو رو عضو گروه نارنجی کن 70 هدف 57

عزیزم دوصفحه اولو بخون