2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1061105 بازدید | 118822 پست
گزارش#   صبحانه:املت:۴قاشق_نان سنگک ۵ کف دست_۱ قاشق غذا خوری هم پنیرپیتزا توش ریختم :۶۰۳ کالر ...

مصرف نونت خیییلی زیاده بیشتراز دوکف نخورعزیزم میان وعدتو زیاد کنی گرسنه نمیشی برنج ونونم شب نخور😉

خوب حامله اولاندا بدن فشاردا اولی اول سرگیجو جوررا سورا اقدام اله منیم زنداییمن دا باشی گیجلیدی گتدی ...

چرا فارسی نگفتی؟

ناراحت شدم😭

ناسلامتی من میخوام امشب یا فردا اقدام کنم😂 

ترکی میحرفین من نفهمم؟😡

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش#  

صبحانه

۵۰ گرم کیک ساده و یک لیوان شیر پر چرب

ناهار 

۷ قاشق پلو آبکش با یک عدد ران مرغ پخته 

میان وعده یک لیوان آب مرغ

شام ۵۰۰ گرم کاهو و ۱۰ عدد چیپس

@آسنات99  

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  
باشه عزیزم تو خونه پیاده روی میکنی یا بیرون😁 اگه ماهواره داری یه کانال هست همش ورزش با اونم میتونی ...

سلامممم بيا بگيم از صب چيا خورديم 

صبونه دوتيكه پيتزا مونده کوچولوووو😱

ناهار یه کاسه و نصفی آش ماش با ۳کف دس نون

یه کم آجیل خیلی کما 

شام مرغ ابپز و سیب زمینی ۳تیکه کوچیک مرغ با چندتا دونه سیب و سه چهارم نون لواش و زیتون 

نمیدونم چرا این هفته میلم ب غذا زیاد شده خودمو گول میزنم و زیاد میخورم میشه @آسنات99 بگید چمار کنم خودمو گول نزنم و زیاد نخورم ؟😫

......
سلامممم بيا بگيم از صب چيا خورديم  صبونه دوتيكه پيتزا مونده کوچولوووو😱 ناهار یه کاسه و نصفی ...

عزیزم اول ازهمه میان وعده تو میوه بخور

بعدم خودتو سرگرم کن

بعدم گرسنه شدی ی لیوان اب بخور اینطوری ۸ لیوان اب خوردی در روز

بعدم شام بهتره چند شب کلم بخار پز یا ابپز بخوری با ماست ک بشدت سیر کنندست

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

چراسیر میشی منم تادوماه پیش فک میکردم نون نخورم میمیرم الان روزای فست که کلا نمی‌خورم روزای دیگه هم ...

مرسی راهنمایی کردی چشم انجام میدم

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
عزیزممم هیچی میگم تو حاملگی بدن تو فشاره ساناز اول سرگیجو خوب کن بعد اقدام زنداییم سرگیجه داشت دکتر ...

😂😂😂😂😂

جدی منم اینجوریم ها.خوشبحال همسری باید اونطرفی بخوابم 😂😂

صبحانه:نون تافتون+ارده وشیره+آبجوش آبلیمو دارچین  231کالری ناهار:حلیم گندم +کاهو 253کالری ...

عالی خوب پیش میری😊ولی ورزش کاهشتو بیشتر میکنه

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇
اره حتما دندوناتو چک کامل کن اول از اونا خیالت راحت باشه تست پاپ هم بده حتما  من گفتم اگه قرا ...

اره غیر مامو بقیه اوکی اند

حتی ازمایش ایدز سفلیس و هپاتیت هم رفتم

سلامممم بيا بگيم از صب چيا خورديم  صبونه دوتيكه پيتزا مونده کوچولوووو😱 ناهار یه کاسه و نصفی ...

نوش جونت عزیزممم

من نهار ۵ قاشق برنج یه تیکه اندازه قوطی کبریت سینه مرغ

میان وعده لبو و ۳۰ گرم کیک(از فردا شیرینی جات حذف میکنم)

چندتا دونه بادوم پسته

شامم دو کف دست سنگگ با یه دونه سفیده تخم مرغ 

😁😁

پیاده روی هم با مامانم رفتم بیرون پیاده روی تند کردیم بدون توقف حدود ۴۵ دقیقه بعدش وایسادیم خرید کریدم دیگه جزو پیاده روی حساب نکردم 

صبحونه نخوردم دیر بیدار شدم😢 از فردا صبحونم میخورم...

برنامه ات واسه فردا  چیه؟؟؟

من آش رشته واسه نهار آماده کردم 

شامم عدسی 

صبحانه هم تخم مرغ آپز یه عدد میخورم 

💜و خدایی که به شدت کافیست💜 شروع رژیم  ۹۹/۱۰/۰۳ قد ۱۶۰ وزن فعلی ۷۱/۷۰۰  هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۰ هدف سوم ۵۵ هدف آخر ۵۰ گروه زرد💛@فندق_فسقلی 💛💪 دوبار میشم همون مانکن دوسال پیش💪 ♡♡باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش♡♡
2790
2778
2791
2779
2792