2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1060962 بازدید | 118822 پست
بعد دست پرمیاین😂😂

سر دخترم ک بار دار بودم برادر شوهر بیشعورم بهم میگفت زهرا کی تورو پر کرده؟چرا ناراحتی 😂😂😂

منه ساده هم نمیفهمیدم چی میگه😂😂

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزممممم😂😂😂چندصفحه اول تاپیک روبخون گلم متوجه میشی👌کله آبیای توسایت همه همگروه شمان امضاء هاررو ...

وای مرسی که انقد خوبید

آره توضیحاتو سه دور خوندم حفظم

پس دنبال رقیب بگردم💪

آییییی نفس کششش یکی بیاد رقیب من شه😁

خدا هرگز دیر نمیکند🤗 انَ مع العُسرِ یسرا😍

گزارش#  

صبحانه =خرما۳ عدد با چایی 

نهار = املت + ۲ کف دست نون

میان وعده= بیسکوییت عسل و کنجد

شام= پنیر ی قوطی کبریت + نون ۱ کف دست+ چایی+نیمرو 

کالری مجاز=۱۴۰۰

کالری مصرف شده=۹۰۰ 

ورزش=۳۰۰ کالری (امتحانا شروع شده🥺)

آقا خداروشکر کم کم دارم کالریمو پر میکنم🥺♥️

هیچی دیگ همین😃🌱

@سمیه1396 🌿

او تند خو نبود،آنها از سمت شکسته اش به او نزدیک میشدند.
چالش ورزشی🏃‍♀️ 📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 👈👈👈چرخش دست ها 👈هدف:  بازو، زیر بغل، پشت ...

سلام عزیزم برای کوچیک شدن ران چه ورزشی برم ؟

عزیزم من قبل ازشروع چالش ،یک ماه رزیم بودم کمترازکالری مصرفی که الان بایدبخورم میخوردم الان بنظرتون بیشتربخورم وزن کم میکنم

وای مرسی که انقد خوبید آره توضیحاتو سه دور خوندم حفظم پس دنبال رقیب بگردم💪 آییییی نفس کششش یکی ب ...

بیا با ما باش

ما دونفریم 

با شما ۳ نفر

💚کاهش وزن با بامداد خمار عزیز و سرگروهی زیتونپروده عزیزم💚 قد ۱۵۶ 😉 >>>>> وزن اولیه ۷۰ 🔓>>>> ۶۶.۰۵ 🔓 >>>>> ۶۴ 🔓 >>>>۶۲.۱۰۰🔓>>>>> 62 🔓>>>این هفته ۶۱.۸۵۰🔓 >>>> ۶۰🔐 >>>> ۵۸ 🔐 >>>>> هدفم ۵۶ 🔐 ☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘ممنون از سرگروهی آسنات جون عزیز بابت کمک هاش و راهنمایی هاش و همیشه در دسترش بودنش @آسنات99 @خوشگلشششونم @مامان_دو_گل_پسر @shaparak شرقی

😂😂😂😂😂 اخه عدد کالریم حساب کردم همین میشه دیگه🤔🤔🤔طبق فرمول الهه جون

ن دیگه مگر ۶۴ نیستی؟

انشاءالله 😍چاق نشی صلبات😂😂😂

الله هم ...😂

ولی جدی اینقدر قاطی پاتی خوردم از صبح حالم خوب نیست

تا یه ماه پیش خودم رژیم بودما رسیدم به ۵۵ دوباره چاق شدم

انگار ولع پیدا کردم به خوردن چون از قحطی در اومدم😂

امروز ۱۵۰۰ کالری😑فردا رو فست میرم بشوره ببره 

کالری مجازم ۱۰۶۰ کالری بود

راستی رقیب میطلبم😎اگر کسی وزنش حدود من هست بیاد با هم کم کنیم😃

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!

سلام دوستان شبتون بخیر 

ص:۱ق عسل+۱۲گرم کره پاستوریزه +چای

ن:۵ق ماکارانی+۴ق سالاد کاهو+یک کتلت ۳.۳

ش:یک کف دست نان+یک ق نیمرو +سیب

میان وعده:توت خشک +کشمش +دمنوش زیره دارچین زنجبیل گل محمدی+نون خامه ای +سوهان +خیار+چای

ورزش:۳۰دقیقه حلقه+۱۰۰چرخش چوب+۳۰شنادیوار +۳۰ چالش روسی 

۸لیوان اب

مصرفی :۱۰۰۰

مجاز۱۲۶۰

کم تر خوردم چون برا شیرینی عذاااب وجدان داشتمم

@دخترخدام  @پیش_پیشی  @دختره_بخندون  

@ملکه77

عضو گروه نارنجی 🍊. وزن فعلی ۷۳.۱۵۰ وزن هدف ۵۵   هیچکس تا به حال برنامه ای برای شکست خوردن، چاق شدن یا احمق بودن ننوشته این چیزها وقتی اتفاق می افتد که شما برنامه ای نداشته باشید. 
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

🌌‌‌‌‌‌‌

منافع | 32 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز