2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047385 بازدید | 118822 پست
ای جووونم به عکس پروفایلت😍 با دو ساعت کوهنوردی 519 کالری سوزوندم الهه جون💪💪💪

😘😘♥️

😍👍🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
پروف و ببین😉

دیدم تو اون عکس دسته جمعیتون نیستم تکی گذاشتم 😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم البته ک میتونی ولی باید پروفایلت و امضاتو عوض کنی مث بقیه بچه هااااا💋💋💋💋

چشم‌عکس رو‌درخواست دادم  ... نحوه‌عوض‌کردنامضارو هم الان پیدا میکنم  و عوضش میکنم

فقط من چون ساعت هام با شما فرق داره، هر روز حوالی ۶ عصر شما گزارش روز قبل رو میدم...🙏🙏

دیروز شب یلدای من بود و با اجازه گزارشی که امروز باید بهت بدم رو فاکتور میگیرم 🤫🤫🤫🤫🤫

الهه جون سلام.توی رژیم شیردهی چیابخورم ک شیرمم کم نشه

سلام عزیزم 

همون رژیم شیردهی با لبنیاتی که نوشتم بخور 

مغزها و اجیل هم خوبه 

ولی کلا سعی کن موادی که الکی کالری بالا داره و مفید هم نیست نخوری بجاش غذاهای مفید بخوری 

ابگوشت و مایعات و سبزی هم برای شیر خوبه 

بامدادخمار# عزیزم منم میخام عضو شم اصلاسردرنمیارم بنطرتون باکدوم  یکی از مربی ها حرف بزنم راهنماییم کنه مرسی

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
عزیز شرمنده عکس رو کدوم قسمت پروفایل باید بذاریم  من زیاد وارد نیستم

الان با عکس بهت توضیح میدم 

@آلاهیدا   این عکس دسته جمعیشونه سمیه اون زیریه س 😂😂😂 منم اونروز نبودم باهاشون عکس بگیرم ...

آااااااا خداااااا دلللللم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مورررردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 سمیه اون زیر بوووود 🤣🤣🤣🤣 یکی منو بیگیره 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خیلی باحال بود ... واقعا چی فکر میکردن که این قیافه هارو درآورده بودن؟؟؟؟؟؟ 

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉
خیییییلی خوشگله ولی اون قرمزه یه چی دیگه اس ابهت خاصی تو چشات داری وقتی تو اعلاناتم نگا میکردم او ...

اره کلا اون عکس دائمیه اینو موقتی گذاشتم 🥴

چ بنری😂😂😂😂😂😂😂😂😂 سمت گرفتی ننه؟😌😌

نه بابا

همون انگوزه رو میگه

ریپ کن میبینی

سلوووووم خاحرای خیشگلم 😊😊 به عنوان دیوانسالار فرهنگستان ادب و هنر دربار، بر خود لازم دیدم نکاتی رو متذکر بشم.  زین پس به جای واجگان منحوس  " من اراده ندارم"  و  "انگوزه ندارم"  از واجگان   "چاقی بی ادب است"   استفاده میکنیم.  ینی چی که اراده ندارم؟؟؟ مگه دست خودشه؟؟؟  اگه ۳۲۶ نفر تو تاپیک قبل کم کردن پس ما میتونیم ۳۲۷ مین نفر باشیم... اگه بازم ازین حرفا بشنوم میکوشتونمتون 😁😁😁🔫🔫🔫🔫    ضمنا انگوزه هم خواستین ،  بچه های اینجا  همچی بهتون انگوزه میدن  که از خوشی برین بالا با برف سال بعد بیاین پایین ... اونم مانکن و خوشتیپ 😉😉😉      ذمنن (  همون ضمنا بابا! چرا به جزییات توجه میکنی؟ برو اصل مطلبو بوخون  )   میگفتم ... ذمنن اینجا "من مرد تهنای شبم" نداریم ...  اینقد بروبچز اینجا باحاااااالن که نگووووو 😍😍😍😍😘😘😘😘😘    آخرین متلب :  من اصلا نمیدونم غار و عبادت و گونی برنج چی هسدن ... به جان خاله قورباخه راستشو میگم 😁😁😁 از اینکه کلمات زوبای منو خوندین مچکرم 😘😘😘😘😘😘   الهه بیا دیوونه سالارتو اخراااج کن 😁😁😁😁                 گام ۱: زیر ۱۰۰: ۱۰۵/۸ ---> ۹۸/۵ .... گام ۲: برسم ۹۴ که برم بنفش.   دیاناجون عشخی ❤❤❤  هدف: فعلا ۶۹... که سنگ بزرگ ورندارم. ولی به قول الهه آخرش به زیر ۶۰ راضی میشم 😉😉😉