2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1052270 بازدید | 118822 پست
اوناروم خوردم + شیرینی😂😂😂. ن من از صبح تنبیه ش کردم معده لامصب رو فعلا ی دونه سیب دادم بخوره از ...

😂😂😂😂😂

من فقط تونستم یه لیوان آب بخورم،،آب خوردم جاش نیستتتتتتتتتتتت،،،،،،ببینم کی گرسنم میشه😂

به حکمتش دل بسپار 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان از اون لحاظ😉 حالا که امروز اعتراضا جواب داد سایت باکلاس شد ماهم میتونیم😂😂😂

عمرا 😆 اگه سایت درست شد فیل ها هم پرواز میکنن 😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
@سمیه1396       سلام عزیزم منم عضو جدید گروه هستم خیلی خوشحالم که تونستم ...

سلام گلم🌸

خوش  اومدی💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

تا الانم عالی کم‌کردی... افرین به ارادت👏👏👏👏👏 ببینم تا اخر چالش چه میکنی💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

sepiiiiiideh@ میشه جوابمو بدی ممنون

وزن شروع:115وزن فعلی:9۳.۸00 وزن هفته پیش :۹۴.۴۰۰😭😭 وزن هدف73قد:173 عضوگروه بنفش💜💜بزرگترین لذت در زندگی انجام کاریست که دیگران میگویند تو نمیتوانی💜💜   خواهش میکنم درخواست دوستی ندید.ممنون
سمیه۱۳۹۶@ فاطمه هستم  منم همراهتون هستم تا رسیدن به وزن ایده الم وزن هفته پیش ۸۴ امروز وزن ...

سلام‌گلم🌸

خوش‌اومدی💃💃💃💃🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

با قدرت به سوی زیبایی

همینا.میخایما#  💪💪💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🤩🤩🤩🤩🤩

چ امضای باحالی🤣🤣🤣🤣دختر ت نوسینده طنز میشدی خوب بود🤣🤣🤣 ب من یکم انگوزه بیاموز ای استاااااد😅

هیـــــچ جݩگــــــي بیــن "ط" و دنیاي بیــرونت نیست؛ جݩگ اصݪـــي  بیــن  اراده و بهانه هاست.وزن شروع ۸۷😖😱 قد ۱۶۵ 🙃.هدف اول ←۸۲✔.هدف دوم←۷۷ ‌هدف سوم← ۷۲. هدف چهارم← ۶۷ .هدف پنجم← ۶۲ . هدف شیشم← 57.هدف اخر ۵۵. 300*86☜250*85☜300*84☜150*83.من به خودم یه حال خوب بدهکارم پس وظیفمه که به خواسته ها و ارزوهام برسم اونم فقط و فقط بخاطر حال دل خودم😇