2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامدادخمار) تاپیک جامع ، چالش جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1047827 بازدید | 118822 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@زی_زی_گولووو     سلام مریم جون خوبی؟  من پیامتو خوندم خیلی ناراحت شدم مطمئنم رع ...

اگه بدونی چ بلایی سرم اومد

از ۲شب تا ۹ صبح بکوب جیغ میزدم و گریه میکردم

از شدت درد از حال رفتم تو دسشویی🥺

بیکینیم از اون موقه بی حس شده

رفتم سنتی پماد داد دو روزه میزنم خیلی بهتر شدم

ولی بی حسیم هنوز هست

انگار رگ‌سیاتیکم پاره شد این حس بهم داد

سلام به روماهت شانسی دیدم پیامت رو😍😂 عالی بودی عزیزم ازکالریت بالانزدی ایرادنداره👌👏👏👏👏👏💙♥♥ ...

ای وااااای اصلا حواسم نبود 

از این به بعد اول تگت میکنم عشق جان🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂

سوگلی خدا منم💜
اگه بدونی چ بلایی سرم اومد از ۲شب تا ۹ صبح بکوب جیغ میزدم و گریه میکردم از شدت درد از حال رفتم تو ...

واااااااای😑😑😑😑

دختر خووووووب هرچه سریعتر به دکتر متخصص مراجعه کن

چون اگه سیاتیکت در کنار دیسکت مشکل داشته باشه باید همش تحت نظر باشی

و حتما استراحت کن

استراحت مطلق

انشالله زودتر خوب بشی

سلام دوستان... می خوام از تجربه خودم تو ماه رمضون برای ثابت نگه داشتن وزن ویا حتی کاهش وزن بگم خدمتتون اول اینکه موقع افطار قبل از خوردن هر چیزی یه لیوان آب گرم به همراه یه قاشق عسل میل کنید و تا نیم ساعت بعد چیزی نخورید این مطلبی که گفتم خدمتتون تجویز یه پزشک حاذقه که من و همسرم با تجربه ای که تو این چند سال داشتیم واقعا برامون تاثیر گذار بوده به شدت احساس سبکی می کنید، دیگه اینکه حتما حتما آبی که میل می کنید آب ولرم باشه، آب سرد و اگه وارد معده خالیتون بکنید معده به شدت سرد میشه و به مرور زمان ورم معده و درد معده اذیتتون میکنه، حتما افطار و سبک میل کنید، سحری و چند ساعت قبل اذان میل کنید چون تا غذا وارد معده بشه و بخواد هضم بشه طول میکشه و تازه اونوقت کبد بیچاره باید شروع بکار کنه و اونوقته که احساس عطش و تشنگی بهتون دست میده چون کبد در حال فعالیته و گرم میشه و نیاز داره تا خنک بشه واسه همین احساس تشنگی بهتون غلبه میکنه و همش احساس می کنید دهنتون خشکه اگه سحر و چند ساعت قبل میل کنید می تونید به راحتی آب بخورید(آب ولرم) و کبدتون و خنک کنید تا به فعالیتش ادامه بده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹

من تو ماه رمضون مثل روزهای عادی کالری شماری میکنم و اصلا هم بهم فشار نمیاد حتی پیش اومده فست بگیرم ولی اذیت نمیشم و الحمدلله کاهش وزن هم دارم.... آب زیاد می خورم، سبزیجات فراوون، برنج هفته ای 3مرتبه هر وعده 6قاشق،غذاهامم با روغن زیتون یا ارده کنجد درست میکنم 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر🌹 آرام‌تر از آهو، بی باک تر از شیرم🌹 هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر🌹 رنج از پی رنج آید، زنجیر پی زنجیر.....و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن برای عاقبت بخیری خانواده ام و خونه دار شدنمون یه صلوات مهمونم کنید🌹🌹