2777
2789
عنوان

😕اعصابم داغونه ..فکنم جن داره خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 25 پست
اگه از این ریلی ها بوده شاید خراب شده اگه نه شاید توش پر بوده

ن ریلی نیس 😅توش هم خالیه فقط ریش تراش شوهرمه توش

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😒یکم ترسیدم با حرفت😂

دم موش ماده رو هم بگیری ببری خشک کنی خوبه دیگه چیزیت گم نمیشه.از این موش فاضلاب ها منظورمه

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
دم موش ماده رو هم بگیری ببری خشک کنی خوبه دیگه چیزیت گم نمیشه.از این موش فاضلاب ها منظورمه

یک ماه پیشم 😕موچینم گم شده 

نیس

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
برگ_هایم#  

انقد وسایلم گم میشه خدایی همشم خونم کثیف میشه الکی الکی.اون روزی قورمه سبزی پخته بودم هی از خورشت میذاشتم خنک شه بخورم بعد میرفتم اتاق تا میومدم میدیدم ک بشقاب خالیه دوباره میریختم🤣🤣🤣🤣🤣🤣

یک ماه پیشم 😕موچینم گم شده  نیس

شوخی کردم اون قسمت بالایی رو.تو هر خونه ای هست خب اهمیت نده

😒یکم ترسیدم با حرفت😂

عه پس خانوم جنه الن پشت سرته 

کاربری    واگذار شده   دوستان     😚درخواست دوستی ممنوع    ..  برای  نینی دار شدنم  صلوات  😢😢😢 تشکر    

ن باباجن چیه افتاده جایی سرروسریتوگره بده پیدامیشه منم خیلی چیزاگم میکنم اینکارومیکنم پیدامیشه 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍
چجوری تونستی بعدش از اون خورشت بخوری😂

🤣🤣🤣🤣ول کن بابا😅

2790
2778
2791
2779
2792