2777
2789
عنوان

دُر دونه قلب منی ،بذار همه عالم بدونن😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9158 بازدید | 2035 پست
😍😍😍😍سلام عزیزم  خوشحالم اومدی

هانیه داره میره 

چرااا؟

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😍😍😍😍سلام عزیزم  خوشحالم اومدی

من فدات،ممنونم ازت عزیزم🥰⁦❤️⁩

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
سلام بچه ها خوبین؟ صبحتون بخیر🥰🥰🥰

سلام صبح شما هم‌بخیر 😍

مرسی❤ شما خوبی ؟

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
خوشحال شدم عزیزم الهی شکرر❤❤

ممنونم عزیزم از محبتت⁦❤️⁩🥰

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
ممنونم عزیزم از محبتت⁦❤️⁩🥰

❤❤

پریسا نازنین  و مهرآسا و ناهید تگ نشدن

الان تگ میکنم