2777
2789
عنوان

دُر دونه قلب منی ،بذار همه عالم بدونن😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 9158 بازدید | 2035 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوههه😜❤ ایوول

سلام چطوری😘😍

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
سلام خوبی ❤  اره بخداخیلی مهربون دلسوز همه بچه هاست😁😍😍❤❤

قربونت بشم گل گلی😍😍❤❤تو خوبی ؟

خیلی انرژیش پاک و مثبته

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
عزیزی😘😘😘 اره اصلااااا سایت نمیام الان شاید یک ماه بیشتر ک سایت نیومدم دیگه امروز یهو یادم افتاد ...

خداروشکر پس اومدی اینجا 

دلم برات تنگ شده بود ❤❤😍😍

قابل تو رو نداره عزیزم ❤❤❤😍😍😍

قربونت😍😍❤

❤💜💙💚🤍

❤💜💙💚🤍

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
خداروشکر پس اومدی اینجا  دلم برات تنگ شده بود ❤❤😍😍

دل ب دل راه داره فداتشم 😍😍😍😍❤❤😘😘😘😘

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
قربونت بشم گل گلی😍😍❤❤تو خوبی ؟ خیلی انرژیش پاک و مثبته

مرسی منم خوبم الهی شکر❤

اره دقیقا 👌🏻👌🏻

❤❤

@دلنوازعشقمم     @ژله۲۲     @s_sh2 ‍  @حدیثوو     ...

سلام به روی ماهت،به به چه میزبان مهربونی🥰🥰⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
مرسی منم خوبم الهی شکر❤ اره دقیقا 👌🏻👌🏻 ❤❤

سلام پریسا جون خوبی

ناهید،هیچوقت فراموشت نمیکنم،خیلی بهم لطف کردی،به فکرم بودی،ازت ممنونم،لطفا منو حلال کن.این امضا فقط مال نسترن جون منه⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰(و زهرا ست،زهرا منو کچل کرد،اصرار کرد مجبور شدم اسمشو بزارم تو امضام😒😒😒😒😒😒😒😒😒😒)😂😂😂،نسترن جون،آبجی قشنگم:هرقدر رفاقت بکنم می ارزی/اظهار صداقت بکنم می ارزی/آنقدر عزیزی تو برایم ای دوست/صد بار که یادت بکنم می ارزی.⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
سلام پریسا جون خوبی

سلام عزیزم خوبم تو خوبی چطوری 😍😍😍😘😘

❤❤

سلام عزیزم خوبم تو خوبی چطوری 😍😍😍😘😘 ❤❤

خوبم شما دوستام خوب باشین⁦❤️⁩🥰

خوبم شما دوستام خوب باشین⁦❤️⁩🥰

خوشحال شدم عزیزم الهی شکرر❤❤