2777
2789

تو پری روی و پری خوی و پریسای منی 

تو همه زمزمه این دل تنهای منی 

تو همه قلب من و جان من و عمر منی 

همچو خورشید به روز و مه شبهای منی 

همه کس میل تماشا به گلستان دارند

تو خودت مثل گلی،میل تماشا منی 

دوست دارم بهترین دوست دنیا😘😘😘❤❤❤❤

@پرستوparasto  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام 😃😃

مرسی عزیزم منم دوستت دارم نسترنم 😍😍😍

مهربون منی تو بخدا😍😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘😘💋💋💋💋💋💋💋💋💋

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
سلااااااام رها جون 😍😍

سلام عزیزدلمممم😘😘😘❤❤

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
سلام 😃😃 مرسی عزیزم منم دوستت دارم نسترنم 😍😍😍  مهربون منی تو بخدا😍😍😍😂😂😂😂😘😘😘😘😘 ...

خیلییی خیلیییی مهربون و خانومه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
فدات بشم عششششششقم😍😍😍❤❤

خدانکنه 😍😍

سر صبحی چه شعر قشنگی سرودی😂😂😂❤❤

ممنون نسترن جان 😘❤❤❤❤

از تاریخ ۹۹/۱۰/۱سایت تعطیله دیگه نه تایپک بزنیم نه پست بزاریم🌺🌺 برای زندگی کردن دوتا خوردشید لازمه یکی تو آسمون یکی تو قلبت...:)🌞❤️                                                                    🌺🌺   
@دخی_بهمنی     @یک_دختر_ابانی     @دخترپاریس     @کوالا77 &n ...

اوههه😜❤

ایوول

امروز ۱۴ خرداد ۱۴۰۰ ما دیگه مثل قبل نمیتونیم باهم حرف بزنیم ولی قلبمون به هم وصله و قول میدم هرروز بیشتر از روز قبل عاشقت باشم این امضا میمونه تا روزی که دوباره بتونیم مثل الان باهم حرف بزنیم و بگیم دیدی چه زود گذشت🙈 به امید روزی که ببینمت عشقم به یادتم به یادمی 😌عاشــ❤ـقــتم yalda😍❤...هَذَا مِنْ فَضْلِ رَبِّي❤
پارسال دوست ،امسال آشنا  نیستی اصلا

عزیزی😘😘😘

اره اصلااااا سایت نمیام

الان شاید یک ماه بیشتر ک سایت نیومدم دیگه امروز یهو یادم افتاد اومدم یه سر بزنم 

خیلییی خیلیییی مهربون و خانومه

سلام خوبی ❤

اره بخداخیلی مهربون دلسوز همه بچه هاست😁😍😍❤❤