2777
2789
عنوان

کیک ساده و خوشمزه چطوری درست کنم

11645 بازدید | 39 پست
سلام
میشه بگین چطوری درست میکنین
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
کیک هایی که درست میکنم خوب پف نمیکنه
یه دستور خوب میخوام
شما چطوری درست میکنین
اگه دستوری بلدین
که بتونم توش گردو وکشمش هم بریزم که خیلی بهتره
بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
آرد ٢/٥ پیمانه
شکر ٢ پیمانه
ماست ١ پیمانه
تخم مرغ ٤ عدد
کره ١٥٠ گرم
وانیل مقدارى
بکینگ پودر ١ ق چ
شکر و وانیل و کره رو میزنیم بعد تخم رغها و بعد ماست اضافه میشه
بعد آرد و بکینگ پودر
بریز تو قالب چرب شده
١٨٠ درجه سانتیگراد ٤٠ دقیقه
عالیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول سفیده و زرده رو جدا می کنیم با یه همزن تمیز و خشک سفیده را می زنیم یه ذ ره شکر می ریزیم تا خوب پف کنه سفید مثل خامه بشه میگذاریم یه گوشه بعدش زرده ها رو با همزن میزنیم و وانیل زعفرون و هر چیز خوش عطری که دوست داری توش بریز
مرسی
کیک با شیر بهتر میشه یا ماست
چه فرقی با هم دارن
ممنون
من فقط یه بار الک میکنم
شاید واسه همین پف نمیکنه
مرسی از توضیح کاملت و وقتی که گزاشتی
ممنون
حالا فوت کوزه گریم رو میگم
وقتی سفیده اضافه می کنیم دیگه زیاد هم نمی زنیم چون پف کیک واسه سفیده هست
در ضمن شیر هم باعث پف میشه من امشب به جای شیر ماست ریختم زیاد پف نکرد به اصطلاح اسفنج نشد