بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 عنوان آی وی اف و دکتر افلاطونیان یزد 1136 بازدید | 51 پست بچه ها مریضای دکتر افلاطونیان کیا حاضرن توی واتساپ دور سرهم جمع باشیم از تجربیات همدیگه استفاده کنیم... آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭 1399/09/27 | 07:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 کلن مریضایی ک یزد تحت نظرن میتونن هم تو گروه بیان... آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3193 من برا امضات صلوات فرستادم شمام یه لطفی کن و برا امضام صلوات بفرسان شا ا... بزودی مامان شی 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 من برا امضات صلوات فرستادم شمام یه لطفی کن و برا امضام صلوات بفرس ان شا ا... بزودی مامان شی چشم عزیزدلم انشالله تا عید دونفرمون حاجت روا شیم. آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3193 چشم عزیزدلم انشالله تا عید دونفرمون حاجت روا شیم. ان شا ا... البته عید من روزیه ک توش گناه نکنم😂واسه همین همین ماه حساب میشه چون تا عید اگه حامله نشم میشه یه سال دقیق و از فروردین امسال شروع کردیم 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 ان شا ا... البته عید من روزیه ک توش گناه نکنم😂واسه همین همین ماه حساب میشه چون تا عید اگه حامله نشم ... من شش سال و اندی منتظرم😑 آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12367 من یزد نمیرم چون مشهدم وباید اینجا ivf کنم میشه منم بیام؟؟ پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3193 من شش سال و اندی منتظرم😑 عزیز دلم ب دلم افتاده پایان انتظارته و بزودی مامان میشی یه چیزی هم هست حس میکنم طبیعی مامان میشی نمیدونم چرا و جقد درسته 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 من یزد نمیرم چون مشهدم وباید اینجا ivf کنم میشه منم بیام؟؟ آره عزیزم چرا نشه..گروه آی وی اف داریم میخای بیارمت گروه؟ آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 عزیز دلم ب دلم افتاده پایان انتظارته و بزودی مامان میشی یه چیزی هم هست حس میکنم طبیعی مامان میشی نمی ... قربون دلت برم من😘😘 آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
گیلاسآبی عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 12367 آره عزیزم چرا نشه..گروه آی وی اف داریم میخای بیارمت گروه؟ مرسی عزیزم.تلگرام ندارم واتساپ باشه خوبه پسری دارم که ماهه مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری دوستت دارم مرد مادر
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3193 قربون دلت برم من😘😘 خدا نکنه عزیزم 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 مرسی عزیزم.تلگرام ندارم واتساپ باشه خوبه واتساپه آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭
بلو مدیر استارتر عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 487 اسی اهل کدوم شهری کرمانی هستی یا یزدی کرمان آرزومه مامان بشم میشه از ته دلت برام صلوات بفرستی؟😭😭😭