2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1501 بازدید | 254 پست
هنع اینجور نیستن  میدونی چیع منم اینم چون فک میکنم تو دنیا کسی حرفمو نمیفهمع  کسی فکرش ش ...

وای دیقاااا حرفامو زدیا...دیقااا همین حرفاتع حرفم......مرسی ژینا...خودم از انرژی منفی متنفرم...شرمندع ک امشب ی فاز منفی بت وارد کردم..حتی تاپیکای منفیم نمیرم  از بس ک از فاز منفی بیزارم...پس درکت میکنم ک چقددد امشب بت انرژی منفی وارد کردم و چقد روحتو ازار دادم.....شرمندع /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عصبیش کردی چش درشتمونو😂

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خیلی حساسه ب این چیزا.

یکیم مرمری۱۳۷۲ ینی جرم‌میدن.

اونموقع زیاد تاپیک اینجوری میگفتم‌ ب نسرین 

اخرش از زبونم‌کشید 

ده روز رگباری‌فحش میدادن😆😆😆😆دوتاشونم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
وای دیقاااا حرفامو زدیا...دیقااا همین حرفاتع حرفم......مرسی ژینا...خودم از انرژی منفی متنفرم...شرمند ...

@ایسان234   از توم عذر میخام ب خاطر فاز منفیم.....هیچوقت نمیخاسم اینجوری تاپیک بزنمو چس ناله کنم......شرمندع ک حاالتو بد کردم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
وای دیقاااا حرفامو زدیا...دیقااا همین حرفاتع حرفم......مرسی ژینا...خودم از انرژی منفی متنفرم...شرمند ...

ن من دیگ هیچی تاثیر نمیزارع روم نگار من خودمو پیدا کردم 

فقط خاستم بدونی تنها نرفتی این راهو 

رفیق زیاد داری اینجا باهاشون وقت بگذرون 

شنیدم  چشات سبزع 

رخ بدع ببینم کنجکاو شدم😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خیلی حساسه ب این چیزا. یکیم مرمری۱۳۷۲ ینی جرم‌میدن. اونموقع زیاد تاپیک اینجو ...

حقت بود عنتر من حیف ک دوس ندارم ب رو بیارم عادت ندارم وگرنع قلطی میکردم برات 😂دم نسرین قیژ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

@ایسان234     از توم عذر میخام ب خاطر فاز منفیم.....هیچوقت نمیخاسم اینجوری تاپیک بزنمو چ ...

دشمنت شرمنده.

دوست یا خواهر فقط ب درد خنده ها ک‌نمیخوره 

روزای بد ادم باید کنار‌هم‌باشیم.

تنهات نمیذارم مطمئن‌باش

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ن من دیگ هیچی تاثیر نمیزارع روم نگار من خودمو پیدا کردم  فقط خاستم بدونی تنها نرفتی این راهو&n ...

کاش بشع بعد این بی حسی مطلق منم خودمو پیدا کنم...فقط ازین دورع بگذرم بدون هیچ مشکلی نصف راه زندگیمو رفتم  /

چش چش واسا/

دشمنت شرمنده. دوست یا خواهر فقط ب درد خنده ها ک‌نمیخوره  روزای بد ادم باید کنار‌هم‌باشیم. تن ...

/

حقت بود عنتر من حیف ک دوس ندارم ب رو بیارم عادت ندارم وگرنع قلطی میکردم برات 😂دم نسرین قیژ

😂😂😂😂😂😂😂😂دیگه این‌آثار فحشا این‌بود ک فراموشش کردم 

@نسرین۳۲۲‍ 

جریان یار رو گفتم 😁

کاش بشع بعد این بی حسی مطلق منم خودمو پیدا کنم...فقط ازین دورع بگذرم بدون هیچ مشکلی نصف راه زندگیمو ...

نگار تاپیکامو بخون یسزیاش ممکنع کمکت کنع اگ حالشو داری 

راجب خودمن همع نوشتع هام شاید یکم درک کردی یکم ب خودت اومدی

😂😂😂😂😂😂😂😂دیگه این‌آثار فحشا این‌بود ک فراموشش کردم  @نسرین۳۲۲ ‍  جریان یار ...

😂😂😂نسرین میخاسم تگ کنم نشد

نگار تاپیکامو بخون یسزیاش ممکنع کمکت کنع اگ حالشو داری  راجب خودمن همع نوشتع هام شاید یکم درک ...

فردا باید از اول بخونم😁

😂😂😂نسرین میخاسم تگ کنم نشد

اینو فقط من میتونم‌تگ کنم😂😂

@نسرین۳۲۲