2777
2789
عنوان

تا حالا شدع.../

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 254 پست
نگار تاپیکامو بخون یسزیاش ممکنع کمکت کنع اگ حالشو داری  راجب خودمن همع نوشتع هام شاید یکم درک ...

چشم مرسی/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
تاپیکامو خوندی همشو؟نظرت چیع راجبشون؟

بعضیاشون میخونم.اما همشونو نه.

خیلی خوبن ادم حس‌خوبی‌میگیره ادم حس‌میکنه خودش اونجاس.

وای عکسا ک‌نگم برات خیلی خوب بود😍😍😍😍

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نگار تاپیکامو بخون یسزیاش ممکنع کمکت کنع اگ حالشو داری  راجب خودمن همع نوشتع هام شاید یکم درک ...

فردام ی عکس دیگ میزارم برات الان یکم حسشو ندارم شرمندع/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
چشم قشنگ🤩بمونی برامون دختر گل

با بودنتونع ک هسم عزیزکم/

ن راحت باش میام فردا  منم فک کنم دیدی دیگ

مرسی از درکت...فردا میزارم حتما........ن ندیدمت والا فق موهاتو دیدم   /

بعضیاشون میخونم.اما همشونو نه. خیلی خوبن ادم حس‌خوبی‌میگیره ادم حس‌میکنه خودش اونجاس. وای عکسا ...

اینقد اینجا ک رفتیم خوب بود 

منم ک عاشق همین جاها 

پرتگاهمو دیدی؟ایسان دلم میخاد ی روز مردم اونجا دفن شم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بمون بمون تازع پیدات کردم😂قبلا زیاد بور نمیخوردیم باهم

یادتع؟  وای خدایا/

اینقد اینجا ک رفتیم خوب بود  منم ک عاشق همین جاها  پرتگاهمو دیدی؟ایسان دلم میخاد ی روز م ...

خدانکنه عنتر این‌چ‌حرفیه  خدا ۲۰‌سال از‌عمر دشمنات کم کنه بذاره‌روت😒آمین💚

ن ندیدم😐نگا میکنم هنوز هس عکسش؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
یادتع؟   وای خدایا/

ار 😂من کلا نسازم اینجا خیلی راه میام 

بقپل رفیقام تو با تنها کسی ک موندی و خپبی ماییم 

اخلاقم صفرع 

یادت باش اینایی ک باهم دعوا میکنن بهترین دوست هم میشن😂

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

خدانکنه عنتر این‌چ‌حرفیه  خدا ۲۰‌سال از‌عمر دشمنات کم کنه بذاره‌روت😒آمین💚  ن ندیدم😐 ...

ار تو همون تاپیک عکس اخریش دیگ پاهام هست

ار 😂من کلا نسازم اینجا خیلی راه میام  بقپل رفیقام تو با تنها کسی ک موندی و خپبی ماییم  ...

دیقااا..اکثرا رفیق فابریکا از تنفر شرو شدع...توم منفر بودی ازم؟/

راستشو بگو  من اعتراف میکنم بودم  /

ار تو همون تاپیک عکس اخریش دیگ پاهام هست

اها 😂😂😂دیده بودم😂😂فک کردم‌پاهای یکی دیگس