2777
2789
عنوان

معجزه

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 52 پست
راستی ترشی جات و سرکه و لبنیات رو کم کنی طبع رو گرم میکنه  زنجبیل خرما عسل دارچین زیره سیاه دا ...

اره ایشالا موفق شیم طبعم اصلا گرم نیستتت همش تو خودمم باید برنامه ریزی کنم همشو انجام بدم

اره ایشالا موفق شیم طبعم اصلا گرم نیستتت همش تو خودمم باید برنامه ریزی کنم همشو انجام بدم

ما میتونیم تلاش کن کلاس ورزشی چی رفتی 

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ارع خیلی پیش اومده😔🤐🤐

منم میشم الان دارم درموردش تحقیق میکنم

https://www.karzar.net/222299 لینک کارزار #نه_به_سازمان_ملی_مهاجرت. در این سازمان که بر ضرر ایران و کوچیک کردن شخصیت و زن ایرانیه لطفاامضا کنید                 کارزار خروج افغانی هارو امضا کنید.. این کارزار رو وکیل ندا شمس راه انداختن که بارها توسط افغانی ها تهدید به مرگ شدن... افغانی نه ریپ بزنه نه داخل تاپیک هام شرکت کنه عزت نفس داشته باشید و برید کشورتون. اخراج فوری افغانی. هرکس هم با اخراج افغانی مخالفه وطن فروشه.. برای خروج افغانی ها صلوات... فکر آینده خودتون و بچه هاتون باشید... برای مادر صبور زمین ایران✨🌼

قبلا ینی پارسال دو میرفتم حرکات ورزشی مختلف و میدوییدم دور زمین چطور؟

چون ورزش خیلی مفیده به طور منظم

😔😔❤❤امیدوارممم

منابع اسلامی برای ارتقای سطح زندگی فردی و اجتماعی راهکارهای موثری ارائه داده اند. در خصوص ایجاد نشاط و شادابی در زندگی نیز گزینه های متعددی پیشنهاد شده که به کار بستن آن ها مستلزم استفاده از روش تحمیل بر نفس می باشد. برخی از آن ها عبارتند از:
1. ذکر:
الزام نفس بر گفتن برخی از اذکار، تاثیر خاصی در بر طرف شدن اندوه و ایجاد روحیه ی نشاط و شادابی دارد.
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«إِذَا تَوَالَتِ الْهُمُومُ فَعَلَیْكَ بِلَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّه؛ چون به اندوه و غصه پیاپى دچار شدى بر تو باد گفتن لا حول و لا قوة الا بالله.» [1]
پی نوشت:
1. بحارالانوار؛ ج73، ص323
2. ملاقات برادران دینی:
دیدار و ملاقات با برادران دینی شادی بخش و نشاط آفرین است. امام هادی علیه السلام فرمودند:
«مُلَاقَاةُ الْإِخْوَانِ نُشْرَة؛ دیدار و ملاقات برادران دینی نشاط آور است.»  [1]
پی نوشت:
1. بحارالانوار؛ ج71، ص353.
3. انجام امور فرح بخش:
انجام پاره ای از امور، نشاط را به همراه می آورد. حضرت علی علیه السلام می فرمایند:
«الطِّیبُ نُشْرَةٌ وَ الْعَسَلُ نُشْرَةٌ؛ وَ الرُّكُوبُ نُشْرَةٌ؛ وَ النَّظَرُ إِلَى الْخُضْرَةِ نُشْرَة؛ بوى خوش و عسل و سوارى و نگاه به سبزه موجب انبساط روح و شكفتگى خاطر مى باشند.» [1]
در حدیثی دیگر، شستن سر به عنوان عاملی برای شادی و سرور به شمار می رود. امام صادق علیه السلام فرمودند:
«مَنْ وَجَدَ هَمّاً فَلَا یَدْرِی مَا هُوَ فَلْیَغْسِلْ رَأْسَه؛ هر كس دچار غمی شود و نداند از چه باشد سرش را بشوید.» [2]
«وَ فِی خَبَرٍ آخَرَ قَالَ: غَسْلُ الرَّأْسِ بِالْخِطْمِیِّ نُشْرَة؛ و در خبری دیگر آمده است: شستن سر با خطمى، موجب شکفتگی خاطر است.» [3]
این که انجام امور فوق در زمره ی مصادیق روش تحمیل بر نفس دانسته شده است، به این دلیل است که یا انجام چنین رفتارهایی هزینه بر بوده و یا برای فرد، دوست داشتنی تلقی نمی شود.
پی نوشت:
1. بحارالانوار؛ ج63، ص291.
2. بحارالانوار؛ ج73، ص323.
3. محمد بن علی صدوق؛ من لایحضره الفقیه؛ ج1، ص124.

معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷