2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم سکته نکنم خوبه

178 بازدید | 14 پست

از ناراحتی دارم دق میکنم قلبم سنگین شده سکته نکنم 

داداش کوچیکم دندون درد داره دو هفته اس داره قرص دندون درد میخوره بابام عین خیالش نیس که ببرش دکتر منم میخام دعوا راه بندازم میترسم داداشمم الکی هی میگی هیچیم نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پول نداره.جهنم که نداره داداشمم دندونش درد میکنه بره قرض کنه

اونم‌پدرته بالاخره ، باورم‌نمیشه اینطوری حرف میزنی درموردش ،بزرگترته هرچی باشه،برادرت چند سالشه ؟

واسه سلامتی یکی از اعضای خانوادم دعا کنید ممنون🌱🩵
اونم‌پدرته بالاخره ، باورم‌نمیشه اینطوری حرف میزنی درموردش ،بزرگترته هرچی باشه،برادرت چند سالشه ؟

۱۸ . زورم میگیره که پادویی خانواده کثافتشو میکرد راه به راه میبردشون دکتر الان داداش من باید با دندون درد بسازه

فقط با دعوا میفهمن .اصلا اهمیت نمیده

ای بابا درک میکنم ، پس اگه با دعوا میبره که دعواکن 😁ولی خودتو‌اذیت نکن اینقد که به قول خودت دق کنی سر یه‌دندون‌درد ، ولی‌خب حتما برید حتما 

پول نداره.جهنم که نداره داداشمم دندونش درد میکنه بره قرض کنه

عزیزم اینجوری نگو اون بیخیال نیست..شاید بخاطر نداشتن پول خجالت میکشه چیزی بگه..مطمئن باش اگه داشت میداد..از خودت بپرس ببین از کی بخواد قرض بگیره توی این اوضاع..ایشالا که مشکلت حل میشه عزیزم

عزیزم اینجوری نگو اون بیخیال نیست..شاید بخاطر نداشتن پول خجالت میکشه چیزی بگه..مطمئن باش اگه داشت می ...

اخه خانواده عوضیش از شهرستان میومدن راه به راه میبردشون دکتر از این زورم میگیره خانوادش زندگیمونو نابود کردن الان برا داداش من اینجوری میکنه

۱۸ . زورم میگیره که پادویی خانواده کثافتشو میکرد راه به راه میبردشون دکتر الان داداش من باید با دندو ...

یه چیزی بگم حتما معاینه برید ولی اکثر دندون پزشکیا تو این روزا کار‌نمیکنن