2821
2789
عنوان

پرده بکارت

2931 بازدید | 21 پست

سلام خانما من امروز رفتم برای معاینه پرده بعد بهم گفتن پرده از نوع گشاده و کم خون میاد!!هرچی تو اینترنت میرارم این نوع پرده رو نمیاد!!شماها نمیدونین چ اصطلاحی بکار برده

منظورش همون حلقوی بوده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https: //shonoud.com/ لینک کپی کنید و فاصله بین نقطه . و / این خط کجه رو حذف کنید تا باز شه

این نوع رو نداریم یعنی چی گشاد؟ 😐

آن لحظه میمیری که صدا کنی مادر اما کسی نباشد که بگوید جانم!مامانم دلتنگ اون صورتی هستم که نمیدانم خاک با آن چه کرده😭از اول دی ماه هیچ تاپیکی نخواهم زد و در هیچ تاپیکی شرکت نخواهم کرد ... به امید رسیدگی به سایـــت 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی پزشکت باهات حرف میزده شخص دیگه‌ای هم بجز شما و پزشک تو اتاقتون بود؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

خب سوراخ بکارت از نوع گشاده و خب این کجاش عجیبه؟

دکتر اسم نوع بکارتتو بهت نگفته و باید خودت ازش میپرسیدی ک چ نوعیه مثلا سپتوم دار؟مشبک؟دندانه دار؟ گرد؟و.....

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
خب سوراخ بکارت از نوع گشاده و خب این کجاش عجیبه؟ دکتر اسم نوع بکارتتو بهت نگفته و باید خودت ازش میپ ...

خب منم گفتم بکارتم چ نوعه بعد گف ارتجاعی اینا ن نیس گشاده و کم خون مباد

منشیش بود من تنها رفتم

پس چطوری تو سایت عمومی با کلی کاربر و خواننده خاموش و آقا خصوصی‌ترین مسئله‌ی زندگیت رو انقدر راحت جار میزنی؟! 

سوالاتو از پزشکت میپرسیدی نه سایتی که کاربراش تخصصی ندارن

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
منظورش همون حلقوی بوده

اره حلقوی

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

چه نوع خوبی هست راحتی پس

ببین اکثر پرده ها حلقویه ولی همون حلقوی شکلای مختلف داره بعضیا سوراخ وسطش کوچیکتره بعضیا بزرگتر مال شما بزرگتر بوده خب موقع عروسی راحتی دردت نمیاد خونم کم میاد این یعنی خوب

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
خب منم گفتم بکارتم چ نوعه بعد گف ارتجاعی اینا ن نیس گشاده و کم خون مباد

ولش کن😄

اگه خودت میتونی ببینیش ک نگاهش کن بعد ببین تقریبا شبیه کدوم شکله!

چون خیلیا دقیقا شبیه اون عکسا نیستن و یا ترکیبی از چندتان!

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز