2777
2789
عنوان

پرده بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 3053 بازدید | 21 پست
پس چطوری تو سایت عمومی با کلی کاربر و خواننده خاموش و آقا خصوصی‌ترین مسئله‌ی زندگیت رو انقدر راحت جا ...

کی به کیه مثلا کی میشناستش که زشت بشه پیش میاد ادم یه سری سوالات رو یادش میره بپرسه مث خودم... این سایت مختص خانم هاست خانمای باردار یا هر چیز دیگه بودن اقایون رو نمیفهمم این وسط

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کی به کیه مثلا کی میشناستش که زشت بشه پیش میاد ادم یه سری سوالات رو یادش میره بپرسه مث خودم... این س ...

اره دیگه اینجام نمیتونیم راحت سوالامونو بپرسیم...اخه اقا تو نی نی سایت چی میخاد

پس چطوری تو سایت عمومی با کلی کاربر و خواننده خاموش و آقا خصوصی‌ترین مسئله‌ی زندگیت رو انقدر راحت جا ...

پس تو سایت های گوگل ک راجع بهش این همه نوشته و صحبت شده نباید میشد چون عمومیه!!!اونم جزئی از بدنه چ ربطی داره

مال منم گفت غنچه ای ولی خون نداشتم اصلا شما شنیدیم این اسمو

چه باکلاس😂

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑
کی به کیه مثلا کی میشناستش که زشت بشه پیش میاد ادم یه سری سوالات رو یادش میره بپرسه مث خودم... این س ...

گویا خیلیا تو این سایت با حریم خصوصی آشنا نیستن، خانم عزیز به اسم مجازی حریم خصوصیتونو عمومی نکنید....‌!

پزشکتون مطبش تلفن که داره تماس بگیرید سوال کنید یا از کلینیک سایت استفاده کنید.

این تاپیکا باعث میشه کلی آدم بیمار عضو بشن تاپیکای مزخرف بزنن 

میتونید برید تاپیکای نی نی یار۵رو درمورد این تاپیکا بخونید کلا ممنوعه

روز خوش 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 
اره دیگه اینجام نمیتونیم راحت سوالامونو بپرسیم...اخه اقا تو نی نی سایت چی میخاد

اره بابا گناه ما گردن اونا ما چه میفهمیم وقتی با اسم کاربری زن میان