اين تاپيك رو براي كساني ايجاد كردم كه ميخوان لابيا پلاستي انجام بدن.من مدت ها بود اين عمل رو ميخواستم انجام بدم،با تحقيق در اينترنت و نظرات تصميم گرفتم يه مشاوره با دكتر امدادي بگيرم.به مطب مراجعه كردم و ٢ ساعت طول كشيد تا نوبتم شد.از بيماران هم كه تو مطب بودن يه پرس و جو كردم و همه از دكتر راضي بودن.تصميم گرفتم خودم رو اذيت نكنم به نظرات بقيه اعتماد كنم و اين دكتر اون دكتر نرم.ديروز عمل رو در بيمارستان البرز تهران انجام دادم،٧ صبح بستري شدم و ٥ عصر مرخص شدم.عمل حدود ٣٠ تا ٤٠ دقيقه بيشتر طول نكشيد.تمامي توصيه هارو توي همون اتاق عمل بهم گفتن و ديگه بعد از عمل من دكتر رو نديدم كه به نظرم احتياجي هم نبود.بي حسي از نخاع بود كه اولين و صد در صد اخرين تجربه ي من از بي حسي نخاعي بود چون خيلي اذيت شدم و عوارض شديد براي من داشت طوري كه پرستار ها ميگفتن تا حالا همچين موردي نداشتيم.اما كار دكتر بسيار خوب بود،با اينكه الان همش ورم داره و هنوز شكلش معلوم نيست ولي خيلي راضي هستم.بخيه ها به قدري ظريف كار شده كه اصلا معلوم نيست با اينكه ١ روز از عمل گذشته.دكتر تزريق چربي هم انجام ميداد ولي من از عفونتش ترسيدم و نخواستم.به نظرم هركسي كه ميخواد اين عمل رو انجام بده حتما يه مشاوره پيش دكتر امدادي هم بره و حتما حتما اين عمل رو در بيمارستان كه محيط مناسب عمل دارن انجام بدين چون منطقه حساسه.راجع به تجربه ي بي حسي نخاعي و بيمارستان البرز هم تاپيك ميگذارم حتما.
من راضي هستم،ورم داره هنوز ولي معلومه تا اونجايي كه تونسته تيرگي هارو برداشته.خودشون ميگفتن اگه تزريق چربي هم انجام بدين روشن تر هم ميشه ولي من ترسيدم انجام ندادم نميدونم
نه اصصصصلا،اتفاقا من هم خيلي خجالتيم.خود دكتر و پرستارهاي خانم اتاق عمل خيلي حواسشون بود.پرستارهاي اقا رو از اتاق بيرون كردن ،در اتاق عمل رو بستن بعد پتوي روي پام رو كشيدن كنار