کسی امسال سزارین کرده؟ هزینش چقدر بوده کدوم بیمارستان؟ واینکه شنیدم سزارین نمیکنن مگر اینکه مشکل پزشکی باشه درسته؟ آخه ماما گفته ک من نامه میدم برای سزارین آیا نامش تاثیر داره؟
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه بابا فقط به چپ میرفتم یا به راست اون دستگاه تنفس رو من نمیتونستم تحمل کنم هی درمیاوردم ی مرد اونجا بود ی امپول زد گفت الان میخوابی هیچی نفهمیدم تا اخرش گفتن خانم بچتو ببین 😍بیدارشدم
چقدر خوب، راضی بودی؟ دکترت خوب بود؟ متخصص بود یا ماما؟ اگه میشه شماره مطب و ادرسشو بهم میدی
اینجا که دکترم هست خودش جراحه فقط تو بیمارستان نور کار میکنه ، اینجا هم خیلی گرونه گفتن ۶ الی ۷ ولی بیشتره، تا میگی سلام میگن پول بده، یه شب بستری بودم ۲ تومن شد
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
مال من جفتم پایینه، تو گزارشات بیمارستانم زدن مادر پر خطر، حتما سزارینم اگه بدونم اونجا با ۵ تومن سز میکن و بیمارستان و دکترش خوبه میرم اونجا، چون فقط تامین اجتماعی دارم، بیمارستان اینجا فقط تکمیلی قبول میکنه آزادم خیلی بالاست فکر کنم ۸ ۹ بشه، گفتن ۶،۷ ولی میری خیلی بیشتر میگیرن
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤