کسی امسال سزارین کرده؟ هزینش چقدر بوده کدوم بیمارستان؟ واینکه شنیدم سزارین نمیکنن مگر اینکه مشکل پزشکی باشه درسته؟ آخه ماما گفته ک من نامه میدم برای سزارین آیا نامش تاثیر داره؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه بابا فقط به چپ میرفتم یا به راست اون دستگاه تنفس رو من نمیتونستم تحمل کنم هی درمیاوردم ی مرد اونجا بود ی امپول زد گفت الان میخوابی هیچی نفهمیدم تا اخرش گفتن خانم بچتو ببین 😍بیدارشدم
چقدر خوب، راضی بودی؟ دکترت خوب بود؟ متخصص بود یا ماما؟ اگه میشه شماره مطب و ادرسشو بهم میدی
اینجا که دکترم هست خودش جراحه فقط تو بیمارستان نور کار میکنه ، اینجا هم خیلی گرونه گفتن ۶ الی ۷ ولی بیشتره، تا میگی سلام میگن پول بده، یه شب بستری بودم ۲ تومن شد
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
مال من جفتم پایینه، تو گزارشات بیمارستانم زدن مادر پر خطر، حتما سزارینم اگه بدونم اونجا با ۵ تومن سز میکن و بیمارستان و دکترش خوبه میرم اونجا، چون فقط تامین اجتماعی دارم، بیمارستان اینجا فقط تکمیلی قبول میکنه آزادم خیلی بالاست فکر کنم ۸ ۹ بشه، گفتن ۶،۷ ولی میری خیلی بیشتر میگیرن
گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤