2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 65 پست
امیدوارم نی نی تون سالم بدنیا بیاد واقعا لحظه ی اول که بچه رو میبینی بهترین لحظه زندگیت میشه

مرسى عزيزم شايد باورت نشه با اينكه استرس دارم ولى ميخوام بيهوشم نكنن بيحسى باشه بچمو ببينم دعا كن قبول كنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۴۲ روز پیش تو بیمارستان خصوصی سز شدم ۷۸۰۰ بیمارستان گرفت ۵ تومن دکتر ک نامه داد واس سزارین ،بیمار ...

یعنی چون دکتر نامه داد ۵ تومن دادی؟ کججا بود بیمارستان تهران؟

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
اره بگید ممنون میشم

من یکسال و نیم پیش پچم نچرخیده بود و ماه و روزم کامل شده بود ولی علایم زایمان طبیعی نداشتم مجبور به سزارین شدم بیمارستان شخصی با بیمه البته همه چیزش باخودمون بود مثلا لباس و پول سرم و کیسه خون و دستگاه برا بچه ،فقط هزینه زایمان شد2700 

واقعا 120هزارتومن خیلی کمه

اره عزیزم

دکتر ۵ تومن میشد هزینش ک بنویسه ولی خب چون اشنا بود نگرفت

و اینکه بیمارستانمم خصوصی بود

همین امسال زایمان کردم

۴ تومن بیمارستان میشد ک من بیمم نیرو های مسلح بود ۱۲۰ تومن شد

خواهش میکنم لایک نکنید❤🙏
من ماه اينده سزارين ميشم بيمارستان خصوصى سزارين اختيارى ٩ ميليون نامه حتما از دكتر زنان يا روانپزشك ...

یعنی بیمارستان خصوصی سز اختیاری بازم نامه میخواد؟

مرسى عزيزم شايد باورت نشه با اينكه استرس دارم ولى ميخوام بيهوشم نكنن بيحسى باشه بچمو ببينم دعا كن قب ...

منم نمیخاستم بیهوش شم که اولین نفر بچمو ببینم ولی دکترم قبول نکرد ،بیهوش شدم

استرسم نداشته باشه راحت میشی از دوران سخت بارداری

اره عزیزم دکتر ۵ تومن میشد هزینش ک بنویسه ولی خب چون اشنا بود نگرفت و اینکه بیمارستانمم خصوصی بود ...

چقدر خوب خوش بحالت، من فقط تامین اجتماعی دارم به درد لای جرز نمیخوره، اینجا که میخوام برم ۷ تومنه همشم خودم باید بدم، حالا اگه یه شب بخوام بمونم هم شبی ۱۷۰۰ باید اضافه بدم

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
منم نمیخاستم بیهوش شم که اولین نفر بچمو ببینم ولی دکترم قبول نکرد ،بیهوش شدم استرسم نداشته باشه راح ...

آخ كه دوران سخت رو خوب اومدى من ديگه واقعا حوصله خودمم ندارم دلم ميخواد به شكم بخوابم به پشت بخوابم😢

مرسى عزيزم شايد باورت نشه با اينكه استرس دارم ولى ميخوام بيهوشم نكنن بيحسى باشه بچمو ببينم دعا كن قب ...

میگن توی کرونا کسی رو بیهوش نمیکنن خود پزشک بیهوشی نظرش بر بی حسی هست 

زندگی را باید زندگی کرد انطور که دلت می گوید ....