2777
2789
عنوان

سزارین

1004 بازدید | 65 پست

سلام وقت همگی به خیر💖💖

کسی امسال سزارین کرده؟ هزینش چقدر بوده کدوم بیمارستان؟ واینکه شنیدم سزارین نمیکنن مگر اینکه مشکل پزشکی باشه درسته؟ آخه ماما گفته ک من نامه میدم برای سزارین آیا نامش تاثیر داره؟ 

ممنون

ماما ک ن

من پزشک متخصص اشنا بود نامه داد

رفتم بیمارستان خصوصی

با پارتی بازی شدید

مشگل پزشکی نوشتن

سزارینم

کردن

چون بیمم قرار داد داشت با اون بیمارستان

کلا ۱۲۰ هزار هزینه زایمانم شد۰❤

خواهش میکنم لایک نکنید❤🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر خصوصی بری باهاش صحبت کنی قبول میکنه با بیمارستان خصوصی، البته من جفتمم پایینه خودش گفت اگه بالا نیاد سزارینی منم گفتم خداروشکر بهتر😂

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

من ی سال پیش لاهیجان بیمارستان میلاد سزارین کردم کل هزینه ک شامل هزینه عمل ،امپول درد،اتاق خصوصی و‌تزین اتاق کودک بود شد ۷تومن ک بیمه تامین اجتماعی بود نزدیک‌۶تومن شد

قبول ما بد بودیم،شما از خوبیات بگو ما شرمنده شیم
من ماه اينده سزارين ميشم بيمارستان خصوصى سزارين اختيارى ٩ ميليون نامه حتما از دكتر زنان يا روانپزشك ...

امیدوارم نی نی تون سالم بدنیا بیاد

واقعا لحظه ی اول که بچه رو میبینی بهترین لحظه زندگیت میشه

من ماه اينده سزارين ميشم بيمارستان خصوصى سزارين اختيارى ٩ ميليون نامه حتما از دكتر زنان يا روانپزشك ...

کدوم بیمارستان میری؟

من ۴۲ روز پیش تو بیمارستان خصوصی سز شدم ۷۸۰۰ بیمارستان گرفت ۵ تومن دکتر ک نامه داد واس سزارین ،بیمارستان توس تو مطهری

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
من ی سال پیش لاهیجان بیمارستان میلاد سزارین کردم کل هزینه ک شامل هزینه عمل ،امپول درد،اتاق خصوصی و‌ت ...

خوب شد باز، الن ۷ تومن فقط زایمانه، بیمه هم تامین اجتماعی قرار داد نداره، یه شب بستری بودم ۲ تومن دادم