2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 65 پست
نمی دونم من از زایمان قبلیم 8 سال میگذره و دوباره سز میشم 

اهان خودت خواستی سزارین بشی یا دکترت گفته بود؟ 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ياااااعلى😰خيلى بد بود؟؟

نه بابا فقط به چپ میرفتم یا به راست اون دستگاه تنفس رو من نمیتونستم تحمل کنم هی درمیاوردم ی مرد اونجا بود ی امپول زد گفت الان میخوابی هیچی نفهمیدم تا اخرش گفتن خانم بچتو ببین 😍بیدارشدم 

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
یعنی چون دکتر نامه داد ۵ تومن دادی؟ کججا بود بیمارستان تهران؟

اره عزیزم .تهران بین مطهری و ولیعصر 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

چقدر خوب، راضی بودی؟ دکترت خوب بود؟ متخصص بود یا ماما؟ اگه میشه شماره مطب و ادرسشو بهم میدی

اینجا که دکترم هست خودش جراحه فقط تو بیمارستان نور کار میکنه ، اینجا هم خیلی گرونه گفتن ۶ الی ۷ ولی بیشتره، تا میگی سلام میگن پول بده، یه شب بستری بودم ۲ تومن شد

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤

مال من جفتم پایینه، تو گزارشات بیمارستانم زدن مادر پر خطر، حتما سزارینم اگه بدونم اونجا با ۵ تومن سز میکن و بیمارستان و دکترش خوبه میرم اونجا، چون فقط تامین اجتماعی دارم، بیمارستان اینجا فقط تکمیلی قبول میکنه آزادم خیلی بالاست فکر کنم ۸ ۹ بشه، گفتن ۶،۷ ولی میری خیلی بیشتر میگیرن

گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤
چقدر خوب، راضی بودی؟ دکترت خوب بود؟ متخصص بود یا ماما؟ اگه میشه شماره مطب و ادرسشو بهم میدی اینجا ک ...

عالی بود هم دکترم هم بیمارستان .متخصص زنان زایمانو نازایی

مطبش تو ولنجک خیابان مقدس اردبیلی کوچه فرخ ساختمان فرخ طبقه ۶ .دکتر مریم حجازیان 

جزو کله گندهاس ک حرفش برو داره دومین دکتر تو ایران ک تونسته ۶ قلو بدنیا بیاره سالم با وزن مناسب 

02122423618

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
چقدر خوب، راضی بودی؟ دکترت خوب بود؟ متخصص بود یا ماما؟ اگه میشه شماره مطب و ادرسشو بهم میدی اینجا ک ...

اینم اتاق وی ای پی از ۱۷۰۰ شروع میشه حتما اتاق خصوصی بگیر من ک خعلی راحت بودم تو این کروناام تنها باشی بهتره 

من همون بیمارستان دخترمو واس زردیش ۴۸ ساعت خوابوندن شد نزدیک ۳ تومن ولی پرستار نوزادش خعلی مهربونو خوبن 

مال من جفتم پایینه، تو گزارشات بیمارستانم زدن مادر پر خطر، حتما سزارینم اگه بدونم اونجا با ۵ تومن سز ...

اینجا اگه برگه ببری همون ۷۸۰۰ میشه بدون اتاق خصوصی حتما اتاق بگیر منم گرفتم هر موقه دوس داشتم میخوابیدم بیدار میشدم با بچه راحت بودم بد تنها بیمارستانیه ک کلا بچه باهاته فقط واسه پوشک میبرن میشورن دوباره میارن .تقریبا ۴۰ درصدو پول عمل و ینی اون ۷۸۰۰بیمه تامین اجتماعی میده من اشتباه کردم دنبالش نرفتم وقتش گذشت .دکترش عالیه حرف نداره فوق العاده ام شلوغ هرکیم میاد تعریف میکنه حتما بگو بیهوش کنن اصن عوارص ندارم خواهرم سر کرد پدرش دراومده بود

واى نه من دوست ندارم بخًابم ميخوام همشو بيدار باشم ببينمش😕

همشو بیداری گلم. من چون اذیت میکردم ارام بخش زدن برام