2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا ب ادم چشم دادببینه، هوش داد عقل داد تصمیم بگیره. مجبور نیستن ادم با همچین ادمی ازدواج کنه، اون ...

پس چرا شوهر من تونست🤗🤗به نظرم دختر ها هم توقع دارن همه چی محیا باشه یهو بیوفتن تو ظرف عسل 😃😃😃بعدشم شما هنوز عاشق نشدی نمیدونی اگه عاشق بشی هرکاری که بشه براش انجام میدی الان شعار میدی چند وقت دیگه عاشق میشی گلم میای تایپیکت میزنی  اونجا بهت سلام خواهم کرد😄😄😄

اینکه درسته ولی پسر هم باید حداقل هایی برای زندگی داشته باشه

اون که صددرصد

ولی دختری که دستش تو جیب خودش باشه دستش جلو شوهرش دراز نیست به گفته خودتون که بعضیا میگن پول نداریم لباس بخریم اینو بخریم....وقتی داشته باشه خودش میخره

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
منم همسرم هیچیییی نداشت حتی حمایت خانواده  ولی خودمون تلاش کردیم وزندگیمونو ساختیم اینکه دو ...

من نگفتم همه چی آماده باشه

درسته همه چی گرونه و دخترخانم هم نباید توقع بی جا داشته باشه 

تاپیکایی که میزنن نمیبینی خیلیا الان تو سختی هستن با اینکه موقع ازدواج شرایط همسرشون میدونستن

حالا خارج از شوخی من وقتی ازدواج کردم هیچی نداشت بقران کار هم نداشت هردو دانشجو بودیم حتی خرید عقد ن ...

عزیزم من و شوهرم هم دانشجوییم 

الان خیلی داریم بی پولی میکشیم ولی به آینده هم خیلی امیدواریم😍

خیلی خوشحالم از پیشرفتتون

اون که صددرصد ولی دختری که دستش تو جیب خودش باشه دستش جلو شوهرش دراز نیست به گفته خودتون که بعضیا م ...

آره ولی وقتی پسره چیزی نداره هرچی دختره در میاره میره برای قسط و اجاره خونه

پس چرا شوهر من تونست🤗🤗به نظرم دختر ها هم توقع دارن همه چی محیا باشه یهو بیوفتن تو ظرف عسل 😃😃😃بع ...

به همین خیال باش ، من انقدر بالا هستم که ارزوهای بزرگ دارم، نمیتونم به کسی ک چیزی نداره حتی فک کنم چ برسه عاشق بشم، انقد اراده دارم ک مواظب باشم عاشق کی میشم عاشق کی نمیشم . توقع من بالاست بخاطر اینکه خودم ارزشمندم

من دارم همه تلاشمو میکنم که بشه

منم خیلی دوست دارم قبلا کار میکردم خودم ول کردم...الانم همسرم موافق کار کردنه

ولی بخاطر کرونا فعلا شرایطش جور نیست

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
من نگفتم همه چی آماده باشه درسته همه چی گرونه و دخترخانم هم نباید توقع بی جا داشته باشه  تاپی ...

از اون تاپیک های ناله من فقط 20 درصد رو قبول دارم

اونم بخاطر شرایط جامعه

وگرنه همه می دونیم فقط ایرانه که این همه مصرف گرا و تجمل گرا هستند و ناله هم میکنند

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌