2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست
تو تفکرات من پسری ک خونه نداره اصلا جایی نداره، بخاطر همین جوابی برای حرفت ندارم.

ببین منم خیلی این برام مهمه ولی بنظرت الان میشه؟من خودم شاید از یه جهاتی کیس مناسبی باشم ولی فکر نکنم بتونم خودم اونچیزی که میخوامو پیدا کنم ازدواج یه چالش سخته زندگیه نمیدونم ایا ارزش اینو داره واردش بشی یانه چون من الان از100 درصد70 درصد راضیم از کنارخانواده بودنم

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا ب ادم چشم دادببینه، هوش داد عقل داد تصمیم بگیره. مجبور نیستن ادم با همچین ادمی ازدواج کنه، اون ...

ما که تونستیم هم خونه هم ماشین هم......

بدون یک ریال کمک دیگران

زندگی مستقل معنیش همینه دیگه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
آره ولی وقتی پسره چیزی نداره هرچی دختره در میاره میره برای قسط و اجاره خونه

حداقل پسر هم باید یه منبع درامد داشته باشه چون وظیفه مرده که مخارج زندگی رو بده...

اینجوری بنظرم ظلمه در حق زن که کار کنه اخرشم بده واسه قسط و. ...

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
ما که تونستیم هم خونه هم ماشین هم...... بدون یک ریال کمک دیگران زندگی مستقل معنیش همینه دیگه

این وسط عرضه پسر هم باید درنظر گرفت

پسری ک نه کار داره ن خونه داره ن ماشین و حتی سواد درست حسابیم نداره مشخصه ک عرضم نداره

عزیزم من و شوهرم هم دانشجوییم  الان خیلی داریم بی پولی میکشیم ولی به آینده هم خیلی امیدواریم😍 ...

انشالا شما هم پیشرفت میکنین به خدا این حرفاغلطه که بگن پسر همه چی داشته باشه وفلان آخه باباهای ما چی داشتن موقع ازدواج الان ماشالا همه چی دارن ماهم مثل اونا توکلت فقط به خدا باشه 

بنظر من ادم ازدواج نکنن خیلی بهتراز اینه ک با یه ادم ناقص ازدواج کنن

عزیزم خیلی خوبه که به خودت ارزش قائلی این خیلی خوبه 

ولی بعضی حرفات اکثر پسرای جامعه رو تحقیر میکنه 

اگه اینجوری دختر هم مثل پسر باید پول و ماشین و خونه داشته باشه 

تو تا الان تونستی با درآمد خودت چیزی برای خودت داشته باشی؟ 

تحقیر نمیکنم ها فقط دارم سوال میکنم ببینم خودت تونستی که توقعت از پسرا تا این اندازه زیاده؟

ادمای بلند پرواز همینن و طمع همیشه آدمو خار میکنه من نمیگم در طول تاریخ خیلیا گفتن 

من تا به حال بلند پرواز بودم و ب چیزایی ک خواستم رسیدم، ازدواجم همینطوری میبینم

حاضرم ازدواج نکنم اما با همچین ادمیم ازدواج نکنم 

درضمن من نظر خودمو گفتم اگر قراره بلندپروازی من منو پایین بکشه بهش راضیم حتی ارزوشم قشنگه 

این وسط عرضه پسر هم باید درنظر گرفت پسری ک نه کار داره ن خونه داره ن ماشین و حتی سواد درست حسابیم ن ...

همسر من تازه درسش تموم شده بود و هیچی نداشت

تازه سربازی هم نرفته بود

لذت زندگی اینه که با هم بسازیمش حتی اگه مثل زندگی ما ساده باشه

ما وسایلم خودمون کم کم گرفتیم

بجاش برای هر وسیله و هر چیزی که داریم کلی خاطره داریم

این میشه که راحت مثل بچه ننه ها بخاطر چیزای الکی نمیزنیم زیر همه چیز و راحت پشت کنیم به همدیگه

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌