2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست
کسی ک خونه نداره ولی زمین داره به نام خودشه و هنوز خونه نساخته توش چی؟؟؟ ماشین و مغازه هم از خودش دا ...

عزیزم پسری که سرکار میره و کاری هست الان هم اینچیزایی که میگی داره خوبه

درسته گرونی هست ادم نباید توقع کاخ از پسرا داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسی ک خونه نداره ولی زمین داره به نام خودشه و هنوز خونه نساخته توش چی؟؟؟ ماشین و مغازه هم از خودش دا ...

این بنده خوب خداست

نمیخوای بده بغلی😂😂😂

🇮🇷جانم فَدای ایران✌️🥇🏆🇮🇷

حالا خارج از شوخی من وقتی ازدواج کردم هیچی نداشت بقران کار هم نداشت هردو دانشجو بودیم حتی خرید عقد نکردیم یه حلقه فقط خریدیم با لیسانس سرایدار شدیم چون پول پیش نداشتیم ولی ماشالا خدا روشکر خیییلی پیشرفت کردیم دوتایی الان بالای شهر البته مستاجر هستیما اما باز خیییلی نسبت به شرایط خودمون عالی شده ماشین خوب داریم دوتا بچه داریم شوهرم حسابدار بورس شده شکر خدا با تلاش البته بخشش و  کم توقع بودن زن همه چی میسرمیشه همش هم از طرف مرد نیست 

نمیشه اول ازدواج کنن بعد دستشون بره تو جیب خودشون؟

اگه همسرش مشکل نداشته باشه با شاغل شدن چرا اینم میشه ولی بعضی ها متاسفانه قبل ازدواج میگن مشکلی نداریم ولی بعدش نمیزارن خیلی اینجور موارد دیدم....

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
خدا ب ادم چشم دادببینه، هوش داد عقل داد تصمیم بگیره. مجبور نیستن ادم با همچین ادمی ازدواج کنه، اون ...

ببین حتی اگرم نتونه خونه بخره جایی که قراره اجاره هم کنه مهمه 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

منم همسرم هیچیییی نداشت

حتی حمایت خانواده 

ولی خودمون تلاش کردیم وزندگیمونو ساختیم

اینکه دو نفر برن سر خونه زندگی آماده که خانواده ها زحمتشو کشیدن چه فایده ای داره؟ تن پرور تر و پر توقع بشن زن و شوهر؟

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

یه پسر بی پول داغون نیست 

شرایط جامعه اینجوریش کرده 

جوونای کشور خودمون رو با جوونای کشورای دیگه مقایسه کنید 

چاره اینه که به ازدواج از یه دید دیگه نگاه کرد اینجوری که قراره مثل دو رفیق کنار هم زندگی کنن و هر کدوم شاغل باشن و پول بیارن به خونه 

چون آدم بی عشق سخته زندگی کنه هرکسی همدم و یار لازم داره 

ولی خیلی خیلی مخالفم آدم تو بی پولی بچه بیاره اون دیگه توجیه نداره