2777
2789
عنوان

ازدواج نکینید

| مشاهده متن کامل بحث + 1007 بازدید | 129 پست

دختر باید دستش تو جیب خودش باشه بعد ازدواج کنه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موافقم

کلی بین دوستام دیدم تو سن کم با اینجور موردا ازدواج کردن و الان زیر بار فشار زندگی دارن له میشن

جالب بود بمن میگفتن چرا ازدواج نمیکنی؟ من ۲۵ سالگی ازدواج کردم ولی با ملاکام❤

البته اینم بگم اینو نمیشه تعمیم به همه داد

بیشتر مختص دخترایی هست که توی خونه ی مدریشون رفاه نسبی داشتن و عادت به سختی کشیدن ندارن و کم میارن

همسرم:جان منی به مختصر❤
دختر باید دستش تو جیب خودش باشه بعد ازدواج کنه 

نمیشه اول ازدواج کنن بعد دستشون بره تو جیب خودشون؟

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا

خدا ب ادم چشم دادببینه، هوش داد عقل داد تصمیم بگیره.

مجبور نیستن ادم با همچین ادمی ازدواج کنه، اون طرف شلوار خودشم نمیتونه بکشه بالا 

نمیدونم چطور بعضیا میگن بعد از ازدواج خونه میخریم ماشین میخریم؛ واقعا قرار نیست معجزه بشه

پسری ک تا سن ۲۵ ۲۶ سالگی نتونست برا خودش خونه دست و پا کنه بعدشم مطمینا نمیتونه

چشم

فعلا میخوام مستقل شم برم سرکار بعد ازدواج کنم

اصلا ازدواج نکنم بهتر از ازدواج با یه آدم داغونه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

من مدتهاست به این نتیجه رسیدم کسی که دوسش دارم یا دوسم داره حتما باید مقداری پول داشته باشه یا شغلش اینده داشته باشه و دیگه دنبال عشق واقعی و نیمه گمشده نیستم 

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.

خاهر جاریم با یه پسر دوست بود حدود ۶ماه ازدواج کردن پسره بیکار وام ازدواج باهاش ماشین خریدن وسیله هم قسطی اوردن  استوری اینستاش هرروز فدایت شوم وشاخه گل ...میخان طلاق بگیرن

خانواده جاریم اومدن اینارو اشتی بدن فکرش بکنید دعوا درحد طلاق اونوقت تو اینستا استوری گل وعاشقانه😂😁😆

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اون دختر حتما معیارهای مهمتری بوده و در اون پسر دیده

به بقیه ربطی نداره که بخوان نظر بدن درباره زندگیشون

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓