2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من توی اینستا توی ی پیچ متخصص زیبایی دیدم که تزریق کردن و مراجعه کنندگانشون هم خیلی راضی بودن 

گفتم اینجا بپرسم اگه واقعا انقد موثره که انجام بدم پیاز موام خیلی ضعیف شده 

من برای ریزش مو و نازک شدن تارهای مو سر ، پی آر پی مو انجام دادم و طی 6 جلسه نتیجه دیدم موهام پرپشت تر شده و تارهاش هم ضخامت خوبی پیدا کرده - بهترین اسکین کر اصفهان برای کلینیک لیزر موی زاید دکتر محمدرضا حاجیان هستش . 

من برای ریزش مو و نازک شدن تارهای مو سر ، پی آر پی مو انجام دادم و طی 6 جلسه نتیجه دیدم موهام پرپشت ...

سلام گلم من امروز پی ار پی انجام دادم وقتی از رو تخت بلند شدم دیدم زیر سرم پر از خونه یعنی واقعا بیشتر ازمواد پی ار پی از سرم خون رفته بود دکتر گفت عادیه ولی من اصلا حالم بد بود از اون همه خونی که دیدم از سرم ریخته ،ایا کارش درست بوده؟برا شما هم اینجور بود؟

همش نگرانم میگم باور کن هیچی از پی ار پی جذب سرم نشده😔

سلام گلم من امروز پی ار پی انجام دادم وقتی از رو تخت بلند شدم دیدم زیر سرم پر از خونه یعنی واقعا بیش ...

انجام پی آر پی مقداری خونریزی داره من هم داشتم ولی نمیدونم واقعا از شما در حد نرمال بوده یا نه ؟؟؟ اگر اصفهان هستید میتونید برای انجام پی ار پی موهاتون به اسکین کر دکتر محمدرضا حاجیان مراجعه کنید من تجربه کارشون رو دارم راضی بودم از کیفیت کارشون . این ادرس اینستاگرامشونه میتونید ازشون سوالتونو بپرسید . https://www.instagram.com/somayeh.salsali.skincare/

سلام گلم من امروز پی ار پی انجام دادم وقتی از رو تخت بلند شدم دیدم زیر سرم پر از خونه یعنی واقعا بیش ...

سلام عزیزم منم میخوام انجام بدم نتیجه دیدی؟؟؟ دردش چطور بود قبلش امپول بیحسی تزریق نکردن؟؟