2777
2789
عنوان

پشت کنکوری ها

80 بازدید | 12 پست

قلبم درد میگره میبینم 3.4 سال پشت کنکور موندین .
حداکثر 2 سال پشت کنکور بمونید ...
توی این چرخه پشت کنکور موندن نمونید .. چون نه درس میخونید نه به خوش گذرونیتون می رسید .
فقط عمرتون هدر میره .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سال بیشتر نمیمونم چون کشش ندارم اگه کسی بتونه بمونه و به خواستش برسه خوبه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

بی نهایت آدم داریم تو دانشگاه ۵ سال موندن قبول شدن

5 سال درس خوندن برای رتبه تک رقمی هم زیاده
اونا 5 سال رو درس نخوندن .
فقط پشت موندن .. شاید سال اخر به خودشون اومده باشن

مشکل همینه .پشت میمونن و نمیخونن . عمر میره و میره و میره

اره این خیلی بده

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

نه بخدا ولی ببین واقعا خیلی جاها کار سختیه مث منجلاب تا کسی نیوفته توش ادمو درک نمیکنه(:

منم برای همین میگم دیگه

پشت کنکور موندن مثل باتلاقه
گیر میکنی توش.

بخدا هیچ کس دوست نداره ولی حقیقتا کار هر کسیم نیست که بتونه من خیلیا رو دیدم اخرم نرسیدن

خب عزیز دلم اگر اسون بود که همه قبول میشدن
قرار نیست اسون باشه ...
وقتی کسی نمیتونه نباید عمر خودشو تلف کنه دیگه
باید بره سمت یه مسیر دیگه
کنکور اخر دنیا نیست تازه اول راهه