قلبم درد میگره میبینم 3.4 سال پشت کنکور موندین . حداکثر 2 سال پشت کنکور بمونید ... توی این چرخه پشت کنکور موندن نمونید .. چون نه درس میخونید نه به خوش گذرونیتون می رسید . فقط عمرتون هدر میره .
من یه سال بیشتر نمیمونم چون کشش ندارم اگه کسی بتونه بمونه و به خواستش برسه خوبه
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
مشکل همینه .پشت میمونن و نمیخونن . عمر میره و میره و میره
اره این خیلی بده
بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید. زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن
بخدا هیچ کس دوست نداره ولی حقیقتا کار هر کسیم نیست که بتونه من خیلیا رو دیدم اخرم نرسیدن
خب عزیز دلم اگر اسون بود که همه قبول میشدن قرار نیست اسون باشه ... وقتی کسی نمیتونه نباید عمر خودشو تلف کنه دیگه باید بره سمت یه مسیر دیگه کنکور اخر دنیا نیست تازه اول راهه