2777
2789
عنوان

صورتم سوخت😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 111 پست
با نمکه،مرگ بر لیپید😁

عزیزم☺️ فک کردم فحشی چیزی نوشتم😅 ترسیدم

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عطاری  من ی تیکه سوخته بود بدنم ولی اصلا جاش نمونده انگار ک اصلا نسوخته

خیلی ممنون عزیزم خدا خیرت بده

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

اسی رو صورت خواهرزاده یک ساله منم چای داغ ریخت 

همون لحظه با اب سرد شستن و نمک ریختن 

اصلااا جاش نموند 

کلا نمک رو جای سوختگی معجزه میکنه

درد داره ولی نمیذاره اب بیوفته زیر پوست

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
عزیزدلم . ناراحت نباش . سیکالفیت اَوِن هم خوبه ولی گرونه

اشکال نداره دوست ندارم جای لک رو صورتم بمونه فردا میرم دکتر پوست

عزیزم☺️ فک کردم فحشی چیزی نوشتم😅 ترسیدم

نه بابا☺️

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
اسی رو صورت خواهرزاده یک ساله منم چای داغ ریخت  همون لحظه با اب سرد شستن و نمک ریختن  اص ...

چندساعت گذشته فک کنم نمک زو باید درجا ریخت

چندساعت گذشته فک کنم نمک زو باید درجا ریخت

خب عسل بزن 

عسل هم شنیدم خوبه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
عسل دارم طبیعی میزنم حتما خیلی ممنون عزیزم  

اسی یه پیشنهاد خوب.

یه دکتر پوست خیلی خوب می شناسم مشاوره مجانی انلاین میده 

پیج اینستاشو میدم بهت ازش بپرس خیلی زودم جواب میده بهت

نه بابا☺️

💋💋💋💋💋💋💋💋

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴