2777
2789
عنوان

صورتم سوخت😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 111 پست
عزیزم به حرف من گوش بده اون چیزی که الان داریو استفاده کن پماد زینک بزن آلفا هم فردا از داروخانه بگی ...

الان تا سوختگی تازه ست بزنم یا بذارم خشک شه بعد بزنم سوالم اینه😭

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگ پماد چشم داری بزن .پماد چشم عالیه صورت شوهرم یک طرفش کامل سوخت تا ابرو نداشت واول آلفا میزد یک دک ...

فردا میگیرم ندارم تو خونه مرسی عزیزم

برو دکتر 

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
من هرررر موقع استفاده کردم عالی جواب داده حتی من خال برداشتم دیگه با دستگاه به طور عمیق صورتم سوخته ...

خیلی ممنون عزیزم حتما میزنم

برو دکتر 

امضات🤣

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
امضات🤣

چشه؟😳

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
قبل ازاینکه تاول بزنه بایدبزنی.بعدازتاول هرگزنزنیا

پس نزنم چون تاول زده یجاهاییشم پوستش بلندشده مثه زخم تازه ست

چشه؟😳

با نمکه،مرگ بر لیپید😁

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️
میرم حتما ولی خب الان دکتر پوست نیست تا فردا عصر

نمیدونم عزیزم

اگه میتونی برو درمونگاه یا ب بیمارستان بخش اورژانس زنگ بزن

اصلا پوستو دکتر لیزر می‌کنه بعدش بلافاصله زینک میزنه هرکاری می‌کنه حتی خال میسوزپنه داره خون میاد از ...

مرسی عزیزم اینجوری خیالم راحت ترشد