2777
2789
عنوان

صورتم سوخت😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 7921 بازدید | 111 پست

اگه هستی بگم ؟

میترسم شناخته شم

اسی یه پیشنهاد خوب. یه دکتر پوست خیلی خوب می شناسم مشاوره مجانی انلاین میده  پیج اینستاشو مید ...

وای ممنونت میشمم اگه بدی پیجشو عزیزم

عزیز

-مامانم تنها دلخوشیمون توی دنیاس دعاکنیدسلامتیشو ب دست بیاره -

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فقط پماد زنان برا من که معجزه کرد همون لحظه ای اول البته صورتم نبود

خدا جونم بالاترین و بزرگترین چیزای دنیارو ازت میخوام میدونم که میدی ارامش و تن سالم برای همه بعد خودمو عزیزای دلم
وای ممنونت میشمم اگه بدی پیجشو عزیزم عزیز

dr_amir_soleymani

انشاءالله  که مشکلت حل شه

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

عزیزم حتما برو پیش  دکتر اما استرس نداشته باش چند سال پیش این اتفاق برای منم افتاد روغن داغ پاشید رو صورتم منکه هیچی به صورتم نزدم ولی بعد دوسه هفته خوب شد جاشم نموند شاید اولش یه لکه قهوه ای بمونه رو صورتت ولی به مرور پاک میشه هیچی نمیمونه نترس

دستت درد نکنه عزیزم . الهی خیر ببینی

خواهش میکنم گلم 💛

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰
عزیزم حتما برو پیش  دکتر اما استرس نداشته باش چند سال پیش این اتفاق برای منم افتاد روغن داغ پاش ...

میرم حتما فردا عصر هست دکتر پوست

میدونی ‌منم قبلا سوختم، با روغن ولی الان مثل اونموقع سطحی نیست یجاهایی پوستش بلندشده میترسم

کلو تریمازول تو هر خونه ای که زن باشه حتما ه

دارم تو خونه اتفاقا 

بهتر از زینکه، 

الان زخمم تازه ‌ست بزنم؟

صورت من بد جور سوخت  زود پز باز شد روصورتم دیگه تصور کنین چی میشه دکتر برام بهبود دهنده مد ی ...

منم دکتر پوستم تاحالا چندین بار مدیلن واسم تجویز کرده و از همش واقعا راضی بودم

الانم ابرسان و لوسین بدنشو تو خونه دارم

فردا میگیرم حتما خیلی ممنون گلم