2777
2789
عنوان

هک با لینک عکس

211 بازدید | 28 پست

شنیدم هک میکنن اون لینک عکسایی ک اینجا میزارن میریم درسته عایا؟؟؟

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ممکنه 

من چندتا رفتم یعنی الان هک شدم 😱😱چطوری بفهمم

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
من چندتا رفتم یعنی الان هک شدم 😱😱چطوری بفهمم

ن اگه عکس و دیدی ن چه ربطی داره عزیزم منم از اون لینک ها گذاشتم 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ولی از اون لینک اگه برات ی کد بیاد یعنی میخواستن هک بشی 

چی واضع تر میگی من دوسه بار وقتی میخواستم به کامنت یکی جواب بنویسم کد اورده بود اونو نمیزدم پستم نمیرفت زدم اونام هک بود😐😐یاخدا

ولی از اون لینک اگه برات ی کد بیاد یعنی میخواستن هک بشی 

اها از اون لینگ که میریم عکس و نگا کنیم از اون😐😐😑😑

ادم ک ب همین راحتی هک نمیشه لینک و منم میزارم ولی قصدم هک نبوده 😐 خوب درست کنن اینجا رو من اصلا لینک و نمیدونستم یکی از دوستان بهم گفت نگران نباش هیچی نمیشه بابا هک کجا بود کی حوصله داره 

چی واضع تر میگی من دوسه بار وقتی میخواستم به کامنت یکی جواب بنویسم کد اورده بود اونو نمیزدم پستم نمی ...

ن بابا ن اونا هک نبوده منظورم اینه اگه ب گوشیت پیامک آمده یا اگه ب گوشیت لینک فرستادن اونارو نزن اونا ممکنه هک باشن 

چی واضع تر میگی من دوسه بار وقتی میخواستم به کامنت یکی جواب بنویسم کد اورده بود اونو نمیزدم پستم نمی ...

بابا این حرفا چیه😑😐

وقتی تو ی تاپیک پشت سرهم پست بزاری 

کد امنیتی میاد

واسه اینک مشخص بشه رباط نیسی

دکمه برگشتو ک چندبار بزنی درست میشه

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
ن اگه عکس و دیدی ن چه ربطی داره عزیزم منم از اون لینک ها گذاشتم 

😁😁😁تورو نمیگم بعضیا 😂😂😂فک کنم یه بار تو تاپیکت بودم 😂😂 من هرکدوم و زدم عکسشو اورده و کد نخواسته پس هک نشدم😃 دلم ریخت

بابا این حرفا چیه😑😐 وقتی تو ی تاپیک پشت سرهم پست بزاری  کد امنیتی میاد واسه اینک مشخص بشه ...

عه خب نمیدونستم اخه ندیده بودم میگفتم چرا کد میخواد 😁😁😁

😁😁😁تورو نمیگم بعضیا 😂😂😂فک کنم یه بار تو تاپیکت بودم 😂😂 من هرکدوم و زدم عکسشو اورده و کد نخوا ...

ن ببین اگه ب گوشیت پیامک آمد لینک بود اصلا نرو توش اونا ممکنه هک باشن هک اینا نشدی خیالت راحت بابا هک کجا بود