2777
2789
عنوان

هک با لینک عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 28 پست
عه خب نمیدونستم اخه ندیده بودم میگفتم چرا کد میخواد 😁😁😁

اره اونا ب خاطر این هستن نگران نباش عزیزم خیالت راحت 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
ن بابا ن اونا هک نبوده منظورم اینه اگه ب گوشیت پیامک آمده یا اگه ب گوشیت لینک فرستادن اونارو نزن اون ...

نه اونارو میدونم اینجارو میگم اخه الان تو یه تاپیک بودم عکس گذاشتن منم هنو نرفته بودم ببینم بقیه گفتن عکسی نیس سرکارمون گذاشتی یکیم گف نرین اینجور لینگا هک میکنن

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونارو میدونم اینجارو میگم اخه الان تو یه تاپیک بودم عکس گذاشتن منم هنو نرفته بودم ببینم بقیه گفت ...

خوب هر تاپیکی نرید ممکنه هک باشه همه چی ممکنه والا 

اره اونا ب خاطر این هستن نگران نباش عزیزم خیالت راحت 

خیلی ممنون عزیزم 🙃🙃💋 من از هک میترسم یه بارم تو قرعه کشی گوگل بود دروغی اونو زدم فک کردم هک شدم تو تاپیکام هس😂😂😂دیگه اونو قانع نشدم هک نشدم گوشبمو تازه فلش زدم😐😂😂😂😁😁

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
خیلی ممنون عزیزم 🙃🙃💋 من از هک میترسم یه بارم تو قرعه کشی گوگل بود دروغی اونو زدم فک کردم هک شدم ت ...

خخخخخ الهی من خودم گوشیم تازگی ها اصلا برنامه هارو باز نمی کنه مثلا دیجی کالا رو باز نمی کنه مینویسه متوقف شد نمیدونم چه کوفتش شده 

خخخخخ الهی من خودم گوشیم تازگی ها اصلا برنامه هارو باز نمی کنه مثلا دیجی کالا رو باز نمی کنه مینویسه ...

چیه گوشیت

سامسونگ چی

اخه گوشی خوب نباشه خیلی از برنامه هارو باز نمیکنه واس اون میگم

[QUOTE=168699692]سامسونگ چی[/QUOT

سامسونگ نوت ۱۰ ک خیلی وقته دارمش باهاش بازی اینا میکنم و خلاصه ازش خیلی استفاده میکنم تا اون یکی گوشی هام انگار خراب شده توش ی عالمه عکس و اینا هست 

[QUOTE=168699692]سامسونگ چی[/QUOT سامسونگ نوت ۱۰ ک خیلی وقته دارمش باهاش بازی اینا میکنم و خلاصه از ...

خوبه که گوشیت

خوبه که گوشیت

خوبه ولی این گوشی مثلا دم دستیه انقدر افتاده زمین خیلی بازی میکنم باهاش هر چی عکس باشه می ریزم تو این از اون یکی گوشی هام 

خوبه ولی این گوشی مثلا دم دستیه انقدر افتاده زمین خیلی بازی میکنم باهاش هر چی عکس باشه می ریزم تو ای ...

منم همسرم داره نوت ۱۰ خوبه .ببر تعمیر شاید یه مشکلی داره متوقف میکنه برنامه رو

منم همسرم داره نوت ۱۰ خوبه .ببر تعمیر شاید یه مشکلی داره متوقف میکنه برنامه رو

ن بیرون گوشی نمیدم شماره و اینارو ور میدارن نمیتونم اعتماد کنم