2777
2789

به جان اقای نعمتیان هیچی...

ی بار فقط یه اشتباهی کردم دو روز یکی منو به زور و حسودی گفت باید با پسری دوست بشی  منم شدم نمیدونم دوست پسر حساب میشه یانه

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به جان اقای نعمتیان هیچی... ی بار فقط یه اشتباهی کردم دو روز یکی منو به زور و حسودی گفت باید با پسر ...

ن خیالت راحت😉

خداحافظ👋🏻     ■به نی نی یار گفتم یه جوری بترکونه که دیگ هیچوقت برنگردم😇💫🤍

منم یکدونه داشتم

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یه دونه عشقم بود هنوزم میخوامش بچه ها دعا کنین برگرده😞

مگه برقه که برگرده؟؟

عزیزم اون دیگه رفته اگه میخاستت که نمیرفت

ستاد تخریب روحیه😑😂

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
مگه برقه که برگرده؟؟ عزیزم اون دیگه رفته اگه میخاستت کخ نمیرفت ستاد تخریب روحیه😑😂

ممنون واقعا

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       
وقتی تبدیل به شوهر کردید باید افتخار کنید😁😂

پسری که دختری رو  بخواد نمیاد به دختره پیشنهاد دوستی بده 

میره ب پدر دختره میگ دخترت رو میخوام😎

...من یک دختر ۱۷ ساله ام☀️. دیگه ۱۷ سالم نیست ۱۹ سالمه زود بزرگ شدیم نه؟ دختری از تبار خورشید☀️همانندخورشید میدرخشم ☀️و همانند خورشید خونگرم☀️عاشقانه دوستتون دارم❤❤😍یک دختر آذرماهی شیطون بلا😛سرآشپز متوسط ولی به زودی حرفه ای میشم😊👩‍🍳نویسنده ✏📚 عاشق شعرخوانی 🎶 و شعر سرودن📯 خیاط✂️ عشقِ مدیتشین 🧘‍♀️ نقاش 🖌 عاشق عکاسی📸 یه دختر ماجراجو و کنجکاو💃اهل ورزش 🏋️‍♀️عاشق اسب سواری🏇تا به الان ۱۰ بار سوار شدم😃😂حامی کودکان کار💛بیاید دست به دست یک دیگه بدیم که هیچ کودک کاری تو دنیا نباشه اونا محکوم به اینگونه زندگی کردن نیستن❤ بشدت اهل معاشرت و اجتماعی🤪😙 هر سوالی داشتی با حوصله جواب میدم😊 بدی کنی با خوبی جواب میدم. خوبی کنی دو برابر خوبی می بینی☺️💛 عاشق خدا و اهل بیت .. عاشق امام رضا..عاشق امام زمان... 🌈عاشق پیشرفت 🌟دختری با پشتکار قوی🌝 درسخون ♥️ یه دونده ی حرفه ای هستم که بابتش ۲ تا مدال طلا دارم😂🤪 و در آخر هذا من فضل ربّی💚هرچه دارم از خداست....من مجنون علی اکبرم .. میشه برای ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستی سپاسگزارم❤🍃
ن خیالت راحت😉

خداروشکر😁

پس هیچییی 

18 ساله پاکم😌😇

ممنون واقعا

خواهش گلم😍😁

شوخی بود به دل نگیر انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد برات عزیزم😘