2777
2789
فقط پسرعمم ک اونم شوهرم شد دگ فرصت نکردم سنم کم بود    

دقیقا مثل من 

15 سالم بود با پسر عمه ام مخفیانه در ارتباط بودیم 

4 سال بعد آمد خاستگاری ی سال عقد بودیم... 6 ماهی هس عروسی کردیم و نی نیمون تو راه هس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مجردم کلا یه دوس پسر که الان3ساله باهمیم😁

لطفا از پیج فروش لباس زیرم توی اینستا بازدید و حمایت کنینLebaszir_afsoon                                                   پیج فروش کتابم با 50درصد تخفیفBaran_e_kherad📚😍  لطفا یه صلوات برای اینکه عشقم برگرده سرکارش بفرسین😢دونفر با این خط داخل نی نی سایت هستن لطفا از تناقض صحبت ها تعجب نکنین😂   لطفا لطفا لطفا وقتی تاپیک میزنم نیاین انرژی منفی بدین..کلا آدمایی که میدونن انرژی منفی هستن وارد تاپیکام نشن     تا بی احترامی نبینم بی احترامی نمیکنم پس نگین دهه هشتادیا فلان..چون بشدت معتقدم جواب های هوی میباشد😁             درخواست دوستیم قبول نمیکنم                          
خواهش گلم😍😁 شوخی بود به دل نگیر انشالله هرچی صلاحته پیش بیاد برات عزیزم😘

مرسی گلم لطفا برام دعا کن😍

من رو تو تاپیک های عکس و تاپیک های ترسناک تگ کنید😐                       

این وصله های به نی نی سایتی ها نمیچسبه .....

اینا مریم مقدس رد کردن رفتن مرحله بعد مگه نمیدونی؟

شخصی جهنم را اینگونه برایم توصیف کرد:در اخرین روز زندگیت روی زمین؛آن شخص که از خودت ساخته ایی،شخصی که میتوانستی باشی را ملاقات خواهد کرد....

با یکی دو سال دوست بودم ک خونوادها مخالف بودن و کات

بعدی هم شوهرم ک سر شش ماه ، گیر داد اومد

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
این وصله های به نی نی سایتی ها نمیچسبه ..... اینا مریم مقدس رد کردن رفتن مرحله بعد مگه نمیدونی؟

دقیقا😁خدایی یه وقتا ی چیزایی اینجا میبینم فکر میکنم خودم خیلی خلافم😁

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم