2789
به خدا آرزو دارم یه بار عین آدم منظم بشم نمیشه که نمیشه پارسال رفتم سونوگرافی کیست داشتم از اونموقع ...

میدونم چی میکشی  ملت از پریود شدن مینالن ما ها از نشدن

من تنبلی تخمدان دارم  برا این میخام بخورم

بعضی از نگاه ها ، صدای قشنگی دارند.  
ویتاگنوس از گیاه پنج انگشت گرفته شده مخصوص خانوم ها ست فقط

منم خانمم عزیزم هورمون مردانه پوستم بالاست میخواستم ببینم خوبه برا اینم یا نه 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میدونم چی میکشی   ملت از پریود شدن مینالن ما ها از نشدن من تنبلی تخمدان دارم   برا این ...

والاااا همیشه میبینم مردم مینالن از اینکه پریود میشن حالا من انقدررر ذوق میکنم وقتی پریود میشمممم 

اره من ویتاگنوس استفاده کردم از قرصش شیش ماهم باید استفاده کنی پریودم منظم شد، یبارم همش لکه ب ...

هورمون مردانم بالاست مهارش می‌کنه بخورم؟ 

من برا اینک هورمون مردانه پوستم بالاست میخواستم ببینم برا هورمون مردانه هم جواب میده یعنی مهارش می‌ک ...

خب منم هورمون مردانم بالاست دیگه.کلا تنبلی تخمدان هورمون مردانه رو بالا میبره

قطرش فکر کنم از قرصش بهتر باشه.قرصش که اصلا به درد نمیخوره

اره اگه بخری بروشورشم بخونی نوشته 

ممنونم عزیزم خیلی تعریفشو شنیدم. از همون اول روزی یکی بخورم کافیه! یا دوتا بخورم بعد سه ماه یکیش کنم؟ 

خب منم هورمون مردانم بالاست دیگه.کلا تنبلی تخمدان هورمون مردانه رو بالا میبره قطرش فکر کنم از قرصش ...

یعنی منم تنبلی دارم؟ پس چرا دکتر نگفت فقط گفت بالاست هورمون مردونت 

ممنونم عزیزم خیلی تعریفشو شنیدم. از همون اول روزی یکی بخورم کافیه! یا دوتا بخورم بعد سه ماه یکیش کنم ...

توش نوشته چجوری بخوری روششو نوشته، رازیانه م برا هورمون خیلی خوبه رپزی یه فنجون بخوری 

یعنی منم تنبلی دارم؟ پس چرا دکتر نگفت فقط گفت بالاست هورمون مردونت 

برا خواهرمم همین طوریه پریوداش منظمه ولی بهش گفته هورمون مردانت خیلی بالاست

نمیدونم شاید شروع تنبلی باشه.با هر دارویی که میتونی کنترل کن هورموناتو.تنبلی تخمدان خیلی سخت و لاعلاجه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز